N95 sekosi + datanpalautusongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jogilius, 6/10/09.

 1. jogilius

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  694
  Tykkäykset:
  0
  Eilen huomasin, että en pysty mennä tekstiviesteihin lainkaan, enkä avaamaan kameraa, enkä menemään sovellustenhallintaan. Sen sijaan Opera toimi, samaten Nokia Maps, Sports Tracker ja mp3-soittimet. Mistä lie seonnut? Ja millä ihmeen tavalla? Ensin ajattelin, että ram-muisti osittain hajalla, mutta ei se oikein voinu niinkään olla, kun vaativammat toiminnot toimi hyvin.

  No, illalla otin sitten backupin vehkeestä PC Suitella, kun aattelin, että päivitän softat. Koska päivitys uhkas tyhjentää koko puhelimen, ja toisaalta backupin loki herjas, että esim. viestejä ei voisi muihin malleihin siirtää, jätin hommat vielä tälle päivälle. No tänään ei päässyt edes puhelinluetteloon, ja kalenteri oli menny tyhjäksi.

  Luin sitten backup-tiedostoa testatakseni tavaraa 6630:aan, ja siihen siirtyikin niin puhelinluettelo kuin kalenterimerkinnätkin. Mutta mitä helevatun perkelettä? Tähän N95:een tää ei suostu palauttamaan kuin "puhelimen muistissa olevat käyttäjän tiedostot"? Siis vanhaan puhelimeen menee uuden puhelimen kalenterimerkinnät ja puhelinluettelo, mutta ei siihen puhelimeen, josta ne alunperin tuli?!?!
   

Jaa tämä viestiketju