N95 ongelmat ja takuu

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ontelo, 4/5/08.

 1. ontelo

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/05
  Viestit:
  60
  Tykkäykset:
  0
  Eli ostin N95en käytettynä.

  Nyt kuukauden käytönjälkeen pari ongelmaa tullut esiin. Ensinnäkin puhelin tuntuu sammuilevan itsekseen. Kerran sattumalta katsoin puhelinta ja ilmeisesti oli prosessi juuri käynnissä, eli kuva haalistunut ja mustia viivoja. Ei siinä, puhelin käynnistyy normaalisti uudestaan virtanapista, mutta rasittavaa kuitenkin.

  Toinen ongelma oli se, että puhelimesta lähti voluumibuttoni (pienennys) irti, siis ei kuorista vaan varsinaisesta laitteesta se pieni nappi.

  Lähinnä nyt ihmettelen onko ensimmäinen tunnettu tyyppivika ja korvaako takuu toista ongelmaa?

  Takuun kanssa sen verran että puhelin on ostettu DNAn myymälästä kytkynä Oulusta. Itse vaan asun Espoossa niin toimiiko tuo takuu myös täällä Espoon dna myymälöissä ja miten se toimii kun en itse ole dnan asiakas.
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Kyllä tuo napin irtoilu takuuseen menee. Ei sillä ole mitään merkitystä mistä se puhelin on ostettu. Voit jättää sen puhelimen vaikka elisankin liikkeeseen tai johonkin muuhunkin.
   
 3. ontelo

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/05
  Viestit:
  60
  Tykkäykset:
  0
  Täh onko näin? Eli jos veisin vaikka johonkin valtuutettuun nokia pisteeseen. Vähän eritavalla siis toimii tää takuu ku jossain pc-komponenteissa.
   
 4. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Pc-komponentit on ihan eriasia. Ei niitä voi kännykkään verrata. Ihan sama mihin valtuutettuun nokia pisteeseen sen jätät. Jos nopeiten haluat selvitä niin käyt viemässä sen pitäjänmäen elisa shopitiin. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös anglo-service mihin se sieltä elisalta päätyy. Toki voit sen vaikka espoossa jättää elisa shopitin myymälään niin sieltä se sitten lähtee eteenpäin.
   

Jaa tämä viestiketju