N95 ohjelman asennussolmu (Route 66)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja cokekola, 28/1/08.

 1. cokekola

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Sähläsin jotain Route 66 päivityksessä. Sen seurauksena N95 väittää ohjelmaa asentaessa, että ohjelma on jo asennettu, mutta se ei kuitenkaan ole valikossa.

  Millä saisi "nollattua" asennusmuistin ilman hard resettiä?
   
 2. hobbymat

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/03
  Viestit:
  199
  Tykkäykset:
  2

  Kokeile vielä kerran asentaa R66 uudelleen. Asensithan sen jo alunperin puhelimen muistiin etkä muistikortille? Muistikortille asennettaessa mainittu ohjelma kummittelee jokseenkin tuolla tavalla, eli se näkyy valikossa vain hetken ajan asennuksen jälkeen ja siten katoaa. Ratkaisuna on asennus luurin omaan muistiin.

  Olen kerran yrittänyt asentaa Route-kuus'kutosen myös N81:een. Koska kyseisessä mallissa on erittäin vähän tilaa muistissa eli C-asemalla, ei asennus onnistunut kuin massamuistiin, ja sieltä käsin se ei sitten toiminut millään ilveellä. Tukkaa ei onneksi lähtenyt prosessin aikana kuin pari tukkoa, nekin ohimoilta...
   
 3. cokekola

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/07
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Asensin sen alunperin muistikortille, versionpäivityksen ohjeiden mukaan. En sitten saanut sitä enää asennettua millään ilveellä puhelimen muistiin. Lopulta resetoin koko roskan hard-resetillä ("luurinäppäin" + "3" + "*" pohjassa virrat päälle. Sen jälkeen asennus puhelimen muistiin ja jo rupesi toimimaan, Kiitos vinkistä!

  Tukkaa ei enää onneksi voi kovinkaan paljon lähteä, muuten harmittaisi nämä "solmut". Nytkin tuli sitten aika savotta kaikkien asetusten, yhteystietojen ja ohjelmien uudelleen asentamisessa.
   

Jaa tämä viestiketju