N95 kokonaisten kansioiden siirto puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Blockrocker, 6/1/08.

 1. Blockrocker

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/08
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Hei!

  Olen muutaman päivän ollut n95:n tyytyväinen omistaja, mutta nyt iski täydellinen pimennys:

  Miten saan puhelimeen tietokoneelta siirrettyä kokonaisia kansioita? Haluaisin saada kaikki ruokareseptini puhelimeen kauppareissuja varten ja ne on jaoteltu tyypin mukaan useisiin kansioihin ja alikansioihin (esim. pääruoat --> liha--> jauheliha -->jauheliharisotto.txt). Yritin siirtää reseptejä lifeblogin kautta ja päähän siinä hajosi: ohjelma vetäisi kaikki tiedostoni tälle ihmeelliselle "aikajanalle" sekavaan järjestykseen eikä kansioista ollut enää tietoakaan.

  Luulisin että tähän on joku helppo ratkaisu ja olen luultavastii vain niin tyhmä etten sitä tajua! Pliis auttakaa jos tiedätte keinoa jolla saan siirrettyä kansioita ja niiden sisällä olevia tiedostoja N95:een kätevästi!
   
 2. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Kun liität puhelimen koneeseen, puhelin ilmeisesti kysyy että liitetäänkö PC Suite vai Massamuisti -tilassa? Valitse massamuisti ja tämän jälkeen puhelin näkyy Windowsissa normaalisti siirrettävä kovalevynä.

  Tosin, kyllä tuon pitäisi ihan PC Suiten kauttakin mennä. Eikö Omassa Tietokoneessa ole jonkinlainen Phone Explorer kuvake kun puhelin on liitettynä?

  Tuota, miten lifeblog liittyy tähän mitenkään, en tajua pätkääkään.
   
 3. Blockrocker

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/08
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Heh pitihän se arvata että vastaus on yksinkertainen! :)

  Lifeblogilla sekoilin sen takia, että tuossa uusimmassa pc-suitessa ei ole näköjään muuta tiedostojensiirto-ohjelmaa (varmuuskopionti on tietysti vielä erikseen).

  Joka tapauksessa kiitos oikein paljon avustasi!
   
 4. Dropper

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itse sain ainakin toimimaan kahdella tavalla.

  Kun PC-suite on kytkettynä ja toiminnassa, löytyy puhelin ja sen muistikortti windows resurssienhallinnasta ja sinne voi kopioida kansioita tai tiedostoja koneelta.

  Ja tiedonsiirtotilassa näkyy pelkkä puhelimen muistikortti vastaavasti resurssienhallinnassa, niinkuin aiemmassa postissakin mainittiin.

  Eli kummallakin tavalla voi kopioida tiedostoja puhelimeen.
   

Jaa tämä viestiketju