N95 elisa sähköposti ei toimi??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja pahkasika, 12/6/07.

 1. pahkasika

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Mikä mahtais olla vikana kun kotona wlan verkossa kännyllä pystyn hyvin lukemaan ja lähettämään mailia. Kun olen muualla ja yritän uudestaan ja valitsen yhteydeksi elisa internet niin sähköpostit tulee perille mut ei lähetä kännystä ulos. Jää ottamaan yhteyttä postilaatikkoon.

  Ennen toimi hyvin, mut laitoin puhelimeen f-securen antiviruksen/palomuurin, niin se vissiin jotenkin sotki luurin. Otin palomuurin jo pois käytöstä ja katselin et yhteys asetukset samoin lähiverkossa ja elisa internet (3G/gprs)
   
 2. tomih

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Sun tarttee olla elisan verkossa, että voit käyttää elisan palvelinta sähköpostien lähettämiseen. Eli jos oot esim wlanin kautta soneran verkossa, niin et voi lähettää postia käyttäen elisan palvelinta. Ongelman voi kiertää esim sillä, jos päätelaite/ohjelma sallii käyttäjätunnusten syöttämisen lähtevän postin palvelimen yhteyteen.

  Veikkaan että elisan sivulta ja tuesta saisi tarkemmat ohjeet.

  edit oho enpäs lukenut kokonaan ja ajatuksella viestiäsi, eli vastasin mahdollisesti väärään asiaan, mutta varmistappa ettei tämä kuitenkaan ole kyseessä ;)
   
 3. pahkasika

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Koitan nyt ekana sitä että otan f-securen pois luurista kokonaan ja laitan yhteysasetukset uudestaan, josko rupeis toimimaan.. Sitä mietin et miks hakee kuitenkin postit palvelimelta (mail.inet.fi) hyvin mut miks ei lähetä niitä enää tuon f-securen asennuksen jälkeen.. Vaikka palvelin on sama mail.inet.fi

  PS: Mikä muu ohjelma olis hyvä virus tutka/palomuuri kuin tuo f-secure, mahd. ilmainen. Vai tarviiko noita edes olla puhelimessa?
   
 4. pahkasika

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä mahdoit sitten käyttää? ei kai kuitenkaan jokin mail.inet.fi SMTP palvelimena ole toiminut elisalla GPRSllä saatika elisan laajakaistassa.
   

Jaa tämä viestiketju