N95 8GP ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Japa27, 6/12/09.

 1. Japa27

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kyseisen puhelimen näppäimissä "sekaannus". Kun painaa numeronäppäintä 9 niin numero vain vilahtaa näytöllä. Ja nappia painaessa käy sammalla lailla kuin punaista luuria painaessa, eli jos on valikossa ja painaa ysiä niin menee aloitusnäyttöön. Samatan punaista luuria painaessa 9 numero vilahtaa, mutta toimii muuten kuten ennen. Mitä voisi tehä? Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa`?
  Posted via Mobile Device
   
 2. PPETRI

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä samaa ongelmaa. Näppäimet 1-4 toimivat normaalisti. Pin-koodia laittaessa näppäin 5 painaa "ok" -valintaa. Lisäksi 0 ja 9 painaessa numero vilahtaa mutta pyyhkiytyy välittömästi pois.

  Onkohan tätä luuria hankalaa avata ja kurkistaa näppäinten puolelle? Eilen kekkereissä luuri oli pöydällä ja ilmeisesti jotain juomaa on voinut kaatua päälle. Voisiko tämä aiheuttaa kys. ongelmaa?
   
 3. Nicce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/9/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Kosteus voi aiheuttaa juuri tuollaisia ongelmia.
   
 4. PPETRI

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Nyt vähän tutkiskelin sisuksia ja sain selville että ilmeisesti jokin nappi on pohjassa (ilmeisesti tippunut lattialle/painunut jotakin vasten). Numeronäppäimiin pääsin kunnolla käsiksi ja kaikki näytti hyvälle. Muita näppäimiä en päässyt tutkimaan, sillä edellinen omistaja on käyttänyt varmaankin vasaraa puhelinta aukaistaessa, sillä yhden pikkuruuvin kanta oli väännetty pyöreäksi.

  Auenneesta välistä koitin vähän sorkkia ja nyt sainkin melko hyvin skulaamaan: ainoastaan vasen suuntanäppäin ei toimi. Yksi vaihtoehto olisi varmastikin viileästi repäistä tuo kuori auki, mutta en oikein tiedä, että mitä kaikkea tärkeää tuohon etukuoren alaosaan kuuluu.
   

Jaa tämä viestiketju