N95 8GB ongelmia!!!!!!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kakkapaeae, 9/3/08.

 1. kakkapaeae

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  kohta alkaa perkele menemään hermot. voiko joku sanoa miten helvetissä tuon real playerin streamin saa toimimaan? esim orb ei toimi eikä myöskään youtube, sanoo vaan että couldnt connect to video streaming server tai jotain. mitä asetuksia pitää siis muuttaa? proksit sun muut?

  samoin toinen juttu. mikä helvetti tuota nokian pc suitea vaivaa? miten noin iso firma voi pistää markkinoille noin puolivalmista paskaa? miten saan videoita sillä puhelimeeni? kun konverttaan normi avia nokia video managerilla niin vain ääni kuuluu? missä vika? siis video manager soittaa vain ääntä, samoin puhelin!!!
   
 2. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Molemmissa tapauksissa veikkaisin, että vika on käyttäjässä. Ensimmäisessä vika lienee jossain Orbin asetuksissa ja jälkimmäisessä siinä, että puhelimen soitto-ohjelmat eivät osaa käyttää divx- tai xvid-kodekkeja vaan videot pitää muuttaa johonkin puhelimen tukemaan kodekkiin.
   
 3. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  Videon muuttamiseen on täällä jossakin ketju jossa on ohjeet. Etsi hakusanalla "MediaCoder".
  Se ei ole ihan helppoa aluksi ennen kuin löytää codecit, asetukset ja säädöt.
   
 4. kakkapaeae

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  piti päivittää firmware, siinä oli joku flash-korjaushomma, nyt toimii. samoin otin erillisen ohjelman ja uudet kodekit videoita varte, en edes viitsi yrittää nokia video managerilla. vaikka nyt hommat toimii, on pc suite ja kaikki siihen liittyvä silti melko paskaa.
   

Jaa tämä viestiketju