N95-2:n integroidut ohjelmat kaatuu yrittäessä yhdistää nettiin

member

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
29.6.2005
Viestit
573
Reaktiopisteet
9
Otsikko kertoo oikeastaan kaiken. Eli mitä tahansa puhelimen omaa ohjelmaa käyttää, siinä vaiheessa kun aletaan haistelemaan verkkoyhteyksiä niin kyseinen ohjelma kaatuu.

Kyseessä on merkillinen, ja ehkä senkin takia oman otsikon arvoinen kummajainen siinämielessä, että lähes kaikki 3. osapuolen nettiä hyödyntävät softat toimivat täysin ongelmitta kuten googlemaps ja opera 10 beta. Myös luurin käyttäminen modeemina sujuu ilman ongelmia.

Hard-resetti "poistaa" ongelman, mutta puhelimella on jo sen hitauden takia turhauttavaa jatkuvasti asentaa aina uudelleen sen tusinan ohjelmaa asetuksineen, puhumattakaan puhelimen omista asetuksista.

Ainoa tapa olis siis ohjelma ohjelmalta, asetus asetukselta buutata aina puhelin ja kokeilla toimiiko ja siten yrittää eristää viallinen komponentti ? Enkä viitti edes alkaa laskea kauanko tähän menisi aikaa ja yksinkertaisemman keinon perässä täällä kyselen =)

Ps. samoja ohjelmia / asetuksia olen ajanut kahdella eri N82:lla ilman ongelmia, joten tämä liittynee suoraan tähän puhelimeen.
 
Top Bottom