N93 ja SanDisk 2GB MiniSD tiedonsiirtoprobleema

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Kaleb, 24/10/06.

 1. Kaleb

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/06
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Eli ostin 93:seeni isomman kortin ja on kyllä toiminut moitteetta. Nyt kuitenkin kun päätin pistää mp3sia puhelimeen ja laitoin kortin mukana tulleen Sandiskin SD-adapterin kanssa läppärini (HP Pavillion zv6000) integroituun muistikortinlukijaan, herjaa tietsikka joka kerta "Kortti on alustamaton. Alusta kortti?" Puhelimessa toimii aivan normaalisti, sekä silloin, kun selaan sitä datakaapelilla tai bluetoothilla. Kokeilin adapterin kanssa mukana tullutta Nokian 128mb:n korttia ja se aukeaa koneen näytölle kaikkine kansioineen aivan normaalisti.

  Nyt jos alustan kortin koneella FAT -muotoon ja teen esim. kansion "Mp3" ja sitten laitan kortin puhelimeen, niin en näe siellä kuin vaan normaalit "images", "sounds" yms., mutta EN Mp3 -kansiota! Tietokone taas näyttää formatoinnin jälkeen kortin tyhjäksi, vaikka olisin välissä käyttänyt sitä puhelimessani?! Ja siis SD-adapterin täytyy olla kunnossa, koska Nokian oma kortti toimii aivan ok. Ja koneen kortinlukija on jo vuodenpäivät ollut aktiivisessa käytössä rs-MMC:Den kanssa. Korttikin toimii puhelimessa moitteetta... Ongelmahan ei siis ole kummoinen, kun saan kumminkin Bluetoothilla sekä datakaapelilla hommat hoidettua, mutta olisi tuo lukija kummiskin näppärämpi.

  Jos joku jaksoi lukea ja osaa vielä auttaa, niin KIITOS!

  -Kalle
   
 2. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Haiskahtaa siltä, että tietokoneen muistikortinlukija on hieman vanhempaa sukupolvea eikä tue näin isoja (2GB) muistikortteja.
   
 3. Kaleb

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/06
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Ok, kiitos nopeasta vastauksesta, tätä aloin hieman pelkäämäänkin. Tuohon ei varmaan mitään softapäivityksiä mistään saa, liekö asia pelkästään softalla edes korjautuisi? Pitänee mailata HP:lle tai jotain, jos jaksaa. Mutta kiitos vastauksesta!

  -Kalle
   
 4. Kaleb

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/06
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Kas, ongelma hoidettu! Vika tosiaan oli isossa muistikortissa, mitä lukijan vanhat ajurit eivät tukeneet. Ihme ja kumma, HP:n erinomaisilta tukisivuilta (muut valmistajat saisivat todellakin ottaa mallia!) löytyi päivitetyt Texas Instrumentsin ajurit ja nyt kortti näkyy aivan oikein konella!

  Nyt onnellisena nukkumaan,
  -Kalle
   

Jaa tämä viestiketju