N91 vai N70/N70me

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Stani, 22/2/07.

 1. Stani Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Iphone 6S
  Itselläni olisi edessä uuden puhelimen osto ja olen katsellut otsikon mukaisia malleja. Tarkoitus olisi jälleen siirtyä nokialaiseen n.4vuoden tauon jälkeen. Tällä hetkellä kummatkin mallit saisi samaan hintaan joten kaipaisin hieman apua valinnan suhteen.
  Eniten kaipaisin kommetteja puhelinten käytön helppoudesta ja luotettavuudesta.

  N91 esim. onko teksiviestien naputteleminen miten vaikeaa?(puhelimessa kun on aika pienet näppäimet vielä sijoitettuna ns.kannen alle) Onko N91 kuinka luotettava softaltaan jne? Onko puhelin muuten helppokäyttöinen verrattuna esim. N70:n?

  N70/N70me esim. onko puhelimessa/softassa vieläkin ns.lastentauteja?
  Helppokäyttöinen? Melkein kaikissa N70 koskevissa keskusteluissa on maininta siitä,että softa kaatuu usein ja puhelin jumittaa esim.kuvia selatessa jne. Itse olen ainakin saanut kuvan,että mallissa on TODELLA paljon vikoja tai huollon mielestä "ominaisuuksia".

  Eniten kaipaisin kokemuksia N91 mallista,koska käyttökokemuksissa ei kerrottu paljonkaan puhelimen helppokäyttöisyydestä ja tekstiviestien naputtelun helppoudesta/vaikeudesta?
   
 2. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6915
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Nokia N91 vs. Nokia N70 Music Edition vs. Nokia N70

  En tiedä mitä hintoja olet katsellut, mutta N91 kyllä on noin satasen verran tyyriimpi laite kuin N70 (ME). Tosin, N70 ja N70 ME taas ovat melko samanhintaisia jos sitä tarkoitit. :)

  N91:n näppäimistö on keskitason alapuolella, jos näin sanotaan. Eli ei sillä niin kovin mukava varsinkaan enempää niitä viestejä kirjoitella ole. Eli jos viestittelypuhelinta kaipaat, niin N91 kannattaa kiertää. N91 on ihan ok softaltaan. N70:een verrattunahan siinä on uudempi versio S60-alustasta, mutta pääpiirteittänhän puhumme täysin samanlaisesta käyttölogiikasta. Tosin musiikkisoittimen toteutukseen N91:ssä on panostettu kun kyseessä kerran musiikkipuhelin on.

  N70 (ME):n vakauden nykytilasta en osaa sen paremmin sanoa paitsi sen, että uskon ainakin että se on parantunut alkuajoista.
   

Jaa tämä viestiketju