N91 Paljon erillaisia vikoja!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja McBeast, 30/9/08.

 1. McBeast

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli oon uusi täällä ja toivottavasti uuden ketjun aloitus menee suunnilleen oikein. Kyseessä siis Nokia N91, se perusversio, hopeilla kuorilla. Sain puhelimen muutama päivä sitten ja siinä on seuraavanlaisia vikoja. "Kiintolevy ei käytettävissä", Onko tyyppivikaa, onko jotain niksejä korjaukseen? Firmware on päivitetty, mutta ei auttanut, Menu näppäin oikealla ylhäällä on "rikki", tuntuu siis, että nappula toimii, mutta mitään ei tapahdu itse puhelimessa. Onko jotain kikkoja, jolla pääsisi valikkoon ilman tätä näppäintä? Takuu näyttäisi IMEI:n perusteella olevan mennyt loppuun kolme viikkoa sitten. Kiitos vastauksista.
   
 2. amdnow

  amdnow Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2016/2017 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  113   0   0

  Liittynyt:
  24/11/02
  Viestit:
  8683
  Tykkäykset:
  10009
  Puhelinmalli:
  Fiskarssin 10
  Kannattaa kuitenkin käyttää huollossa. Ei se takuun loppumispäivämäärä välttämättä tarkoita sitä että takuu loppuu kuin seinään, vaan riippuen viasta se voidaan vielä jopa korjata.

  Pyydä arvio mahdollisesta huoltokustannuksesta.
   
 3. McBeast

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta, täytyy koittaa onnea.
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ja kysytään nyt varmuuden vuoksi...eli tiedätkö mistä/koska luuri ostettu? Tämä sillä, että Elisa myi noita luureja juuri vähän aikaa sitten verkkokaupassaan ja niidenkin takuu (imein perusteella)loppui/loppuu juuri näihin aikoihin.
  Koska ne ovat kuitenkin juuri ostettu, niin onhan niissä vielä parisen vuotta takuuta jäljellä(edellyttäen että kuitti löytyy). Sama saattaa olla sinunkin luurissasi, tai sitten ei.
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tohon takuu, virhevastuu, kuluttajansuoja yms hommaan taitaa tulla eu:n toimesta muutoksia lähitulevaisuudessa ja vaikuttanee myös kännyköihin. Tää luettu eilen ylen tekstitv:stä.

  Eli juttu on lyhykäisyydessään seuraavanlainen, jokainen joka äänesti eu:n puolesta tuntekoon piston sydämmessään ;) Eli eu aikoo tehdä kuluttajansuojalle niin sanotut maksimiehdot joita yksikään jäsenmaa ei saa ylittää, tää koskee miljoonaa asiaa. Mut esim elektroniikkatuotteiden/kodinkoneiden yms kohdalla se meni jotenki niin et 2v on maksimiaika minkä valmistaja on vastuussa minkäänlaisista vioista vaikka olisikin valmistusvika, siinä on sit turha ryppyillä jos Keski-Euroopan isot maat näin tahtoo.

  Käytännössä toi tarkottaa sitä et Suomessa suoja keskimäärin heikkenee mut monessa muussa maassa paranee, silti täälläkin on ollut sanojia jotta Suomessa suoja on heikko mut muihin verrattuna(EU) ei niin heikko..

  Ei ehkä ihan ketjun aihe.. Heh!
   

Jaa tämä viestiketju