N900 tilalle uusi?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja uncontrol, 3/11/12.

 1. uncontrol Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/12
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Sony z1c
  Mikähän se olisi hyvä? Lumiaa meinasin muttei tuo vekotin tue fläshiä eikä ilmeisesti voi ladata ite puhelimella netistä esim. mp3 tiedostoja tai ylipäätänsä mitään. Tiedostojen lataaminen on oikeastaan pakollinen ominaisuus ja tiedostojen siirto koneelle pitää olla helppoa. Joten tässä vaiheessa lumiat putosivat kokonaan listalta. Moniajosta sen verran että monesti pyörin netissä ja samalla saatan tekstailla kattoo kalenteria. Jos en jaksa kirjottaa jotakin itselle ylös mitä pitää netistä ettiä niin otan kuvan tekstistä ja kattelen tätä kuvaa netissä pyörimisen ohella. Onhan se jolla väittänyt julkaisevansa muka tänä vuonna meego puhelimensa mutta jos tuo olisi totta niin heidän pitäisi jo julkistaa edes minkä näköinen kapistus olisi tulossa joten en usko että jolla saapuu vielä lähiaikoina. Joten eipä tässä tainut jäädä kun androidit vaihtoehdoksi. Minä en nyt mitään budjettia rupee laittamaan. Samsung note en aio hankkia aivan liian iso minulle. Joten tässäpä tätä tuli joten saa ehdotella.
   
 2. jartsuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  1871
  Tykkäykset:
  406
  Jos N900:lla ei saa kopioitua bittiä verkosta niin syytä pitää etsiä peilistä eikä luurista.
   
 3. Arwin Grubel

  Arwin Grubel Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  45   0   0

  Liittynyt:
  5/3/09
  Viestit:
  2373
  Tykkäykset:
  1007
  Puhelinmalli:
  Note3 + Gear
  Eikös tuossa lukenu, että Lumialla ei saa ladattua. Jos on pakko kommentoida näsäviisaita, niin lue ensin huolella koko juttu :)
   
 4. jartsuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  1871
  Tykkäykset:
  406
  Juu totta luin väärin anteeksi
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  kyllä Lumiala voi tiedostoja ladata netistä ja kuvia ottaa ja katsella, mutta WP=<7.5 koneilla paikallinen tietojen siirettävyys huono, tuoreemmissa versioissa parempi ja WP8lla kykyjä enemmän, ei silti kaikkea, eli ei kyllä pärjää esim Symbian koneille, joilla S^3 eteenpäin voi vaikka massamuistitilassa siirellä kahden koneenvälillä, no harva sitä käyttää. Flash tuki on kadonnut laajasti, enään lähinnä perus luureissa ja venhemmissa älypuhelimissa. selaimista vielä löytyy joistain esim Symbian koneiden lisäksi joistain Android malleista. Joidenkin Netti juttujen käyttö voi vaati moniajoa (VoIP), mutta serffailu ja tekstailu onnistuu kyllä ihan perusluureillakkin, monessa luurissa alusta tarjoaa tausta-ajo kuviot moneen perusnetti juttuu, mutta ne mitä laite ei tue, ei toimi taustalla. mm Jolla on katiivinen MeeGo suunnan jatkokehittämisessä, mutta ei käsittääkseni ole luvannut julkaista tänävuonna laitteita, mutta loppuvuodesta kertoo lisää, ehkä jopa esittelee jotain. Android valikoimissa on monenkokoista, Iphone ilmeisesti poissuljettu monesta syystä, jos kuvaamista niin Nokia 808, löytyy myös muuta listaamasi. Nokia N9 voisi ehkä katsoa täyttääko se toiveitasi.

  Hajosiko N900:n, vai mikä suurin syys vaihtoon ?
   
 6. uncontrol Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/12
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Sony z1c
  No ei se varsinaisesti ole vielä hajalla mutta jotkut varottivat extras develistä latailusta niin nyt on vissiin kerneli aika sekasin moniajossa ei ohjelmat tai nettisivut sulkeudu aina muuten kun pakottamalla. Kärsii myös "hieman" lämpöongelmista qcpufreq paras ilmoitettu cpu.n lämpötila 57 astetta eikä myöskään akku kestä enään oikein mitään ei sillä että se nyt mikään huippu kestävä ois koskaan ollutkaan. Välillä myös boottaa ittensä. Eniten mikä ottaa päähän kun on netissä niin jää lataamaan sivua muttei mene mihinkään vaan pitää antaa vähän vauhtia osoterivin kautta ja enteriä. Tämä myös saatta näkyä sillä että ruutu menee kokonaan valkoseksi eikä mistään tapahdu mitään parin minutin päästä lyö tekstin "sisäinen virhe web suljetaan" tai sit boottaa koko vehkeen.
  Eli tuossa noita pää syitä on. N9.ä olen miettinyt mutta päivitykset sun muut sovellukset mietityttää vaikkempa nyt puhelinta mihinkään pelaamiseen käytäkkään.
   
 7. Stiff Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  12   0   0

  Liittynyt:
  22/4/06
  Viestit:
  636
  Tykkäykset:
  117
  Puhelinmalli:
  LG G6
  Osta se N9. Vaikka kaikenlaisia "hienoja" uusia ominaisuuksia julkistetaan eri valmistajien toimesta niin mielestäni kännykät eivät ole loppujen lopuksi kehittyneet juuri mihinkään parina viime vuotena. Käyttökokemukseltaan N9:ää parempaa puhelinta ei ole valmistettu. Aivan helvetin hyvä ja hieno puhelin kaiken kaikkiaan. Osta kun vielä saat. En myöskään oikein ymmärrä tuota päivitysasiaa. Miksi ylipäätään puhelimeen pitäisi saada jotain päivityksiä jos se on mieleinen? Viimeistään parin vuoden päästä vaihdat puhelinta kuitenkin ja sen ajan pärjää ilman päivityksiä.
   
 8. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  Mulle tuli N900:n jälkeen N9. N9 on hyvä, mutta näppistä kaipaa joskus. Käyttöliittymä ja kosketusnäytön reagointi ovat paljon paremmat.

  Osta käytetty N9, jos N900 on jo "lopussa". Itse näen N900:n jatkajaksi potentiaalisimpana tulevan Jollan. Siis jos se jatkaa vähän samalla tyylillä. Eli mukana on mm komentorivimahdollisuus ja oikea filemanager, toisin kuin näissä rajoittuneissa mobiilikäyttiksissä. Sailfish (Jollan versio meegosta) esitellään marraskuun lopulla.
   
 9. ranskalainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/11
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia 9300
  Jos päädyt nokia n9 niin ei kannata käytettynä ostaa, vaan ostaa soneralta 144€
  Ovat tosin tilapäisesti loppu.
   
 10. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  N9 64GB näyttää olevan vielä jäljellä, 192€, tosin taitaa olla pakko ottaa liittymä. Paljoa yli 200€ N9:stä ei enää kannata maksaa.
   

Jaa tämä viestiketju