1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

N90 Kuvaustila - galleria ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja AnttiO, 3/2/06.

  1. AnttiO

    0   0   0

    Liittynyt:
    22/4/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Jep eli tietääkö joku ratkaisua sellaseen ongelmaan, että menee aika lailla tilttiin jos kuvaustilassa painaa sitä "kuvauslipan" ylempää nappia millä valitaan galleria. Eli näkyy vaan galleria ja sininen ruutu mutta mitään ei voi tehdä kunnes sitten se palaa takas siihen alkusettiin mikä tulee ruutuun kun kännykän lipan avaa.

    Kiitos jo etukäteen vastauksista.

    Jepjep....Nokia ku nokia. Päälle ja pois ni johan toimii :))
     
  2. arvi

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/3/04
    Viestit:
    17
    Tykkäykset:
    0
    Minulla toimii niinkuin pitääkin, eli kun painan "galleria" nappia niin hetken kuluttua tulee "avataan" ilmoitus ja sitten taas hetken kuluttua galleria avautuu. Minulla on tällä hetkellä muistissa noin 60kuvaa ja gallerian aukeaminen vie noin 10sek. En tiedä onko vaikutusta avausaikaan, jos kuvia on vaikka 500. Ainakin kuvien latautuminen katselukuntoon vie luultavasti kauan?
     
  3. negationix

    0   0   0

    Liittynyt:
    31/1/06
    Viestit:
    5
    Tykkäykset:
    0
    Toimiiko sulla galleria normaaliasennossa, siis ilman että läppä on avattu poikittain?

    Äkkiseltään en keksi muuta kuin että galleria voisi yrittää ladata jotain tiedostoja jotka on korruptoituneet ja sen takia ei toimi.

    Toinen vaihtoehto tietysti on että puhelimen softa on vanha ja aiheuttaa siksi ongelmia. Onko tuo ongelma ollut aina vai vasta äskettäin ilmestynyt?
     
  4. Finlander

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/9/04
    Viestit:
    616
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    ZTE Blade
    Itsellänikin on joskus tuo galleria v*ittuillut, mutta yleensä se toimii ihan kunnolla. En sitten tiedä mistä tuo johtuu...
     
  5. AnttiO

    0   0   0

    Liittynyt:
    22/4/04
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Joo no puhelin on pauttirallaa 4 päivää ollu vasta käytössä :). Bugittaa siis kuvaustilassa galleriaan siirryttäessä, mutta asia korjaantuu viimestää ku käynnistää luurin uudestaan. Muuten gallerian toiminnassa ei ole mitään vikaa. Ei pitäs olla mitää korruptoituneit fileeksii, joten ei siitä varmaankaan johdu. Eihän luuri nopeudessa mikään ferrari ole, mutta ei vois vähempää haittaa :).

    Kiitos kommenteista!
     
  6. Anonymous

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    0
    Tykkäykset:
    1
    joo , erikoisia bugeja tossa, joskus taskussa ollessa puhelimen kamera lähtee päälle vaikka ei kamera moduulia oo liikuttanukkaan ja samoten että toi tilee välillä :D
     

Jaa tämä viestiketju