N90 ja sen bugit

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja eklunto1, 12/10/05.

 1. eklunto1

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  En löytänyt haulla aiheeseen liittyviä viestejä, joten tässä tulee:

  Onko täällä minun lisäksi onnettomia N90 omistajia? Puhelin ei ole minulla toiminut päivääkään kunnolla. Ärsyttävin vika on se, että kamera ei käynnisty. Puhelimen bootin jälkeen (akku pois) saattaa käynnistyä. Pääsääntöisesti tulee vain herja, että kamera on toisen sovelluksen käytössä, vaikka muita sovelluksia ei taustalla pyöri.
  Muita vähemmän haittaavia ongelmia on esim. profiilia vaihtaessa soittoääni ei vaihdu (tai vaihtuu) mutta tilalle tulee Nokia tune. GPRS yhteys vaatii bootin aina välillä, jotta yhteys muodostuisi. Bluetooth vaatii bootin aina välillä, jotta löytää liitettävän laitteen. Grafiikka sekaisin vasemmassa yläreunassa (missä radiokentän voimakkuus palkit sijaitsevat)
  No, otin yhteyttä Nokiaan (helpline) ne sanoi että ei voi mitään vie huoltoon. Kysyin samalla että onko laitteeseen mahdollisesti tulossa uusi softaversio. Vastaus oli että emme me täällä Nokialla tiedetä, vaan vie huoltoon. No vein valtuutetulle huollolle laitteen ja vastaus oli, että ei voi tehdä mitään, koska sinulla on uusin softa ja emme tiedä koska uusi tulee. Että tällainen tapaus :(

  /Tommi
   
 2. tikox

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/05
  Viestit:
  698
  Tykkäykset:
  0
  Tervetuloa foorumille.

  Täällä jonkinverran bugeista juttua ollut, muttei niitä ilmeisesti kovin useilla juurikaan ole ollut.
   

Jaa tämä viestiketju