• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu N9 64Gb, Oulu

M K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.1.2006
Viestit
577
Reaktiopisteet
18
Puhelinmalli
Nokia 7 PLUS
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
100€
Sijainti
Oulu
Toimitustavat
Kasvotusten
Myyjän nimi
Markku
Myyjän sähköposti
markku.korhonen99@gmail.com
Hyväkuntoinen legendaarinen isolla muistilla oleva toimiva N9. Mukaan laturi, kuulokkeet, näytönsuoja, autoteline, alkuperäinen pakkaus.
Näytössä jokunen olematon naarmu, näkyy valoa vasten vain kun näyttö on todella puhdas. Kuoreen jäänyt silikonisuojasta pieniä läiskiä, jotka on yleensä lähtenyt pois, kun käyttää pari päivää ilman suojaa. Kuoressa lohkeama kuulokeliitännän ja usb-kannen välissä, näkyy kuvissa.

KUVIA TÄÄLLÄ.
 

M K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.1.2006
Viestit
577
Reaktiopisteet
18
Puhelinmalli
Nokia 7 PLUS
Lasketaan hintaa, uusi hinta 100€. ;)
 

M K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.1.2006
Viestit
577
Reaktiopisteet
18
Puhelinmalli
Nokia 7 PLUS
Ei kiitos, yksi android jo löytyy ja se riittää. ;)
 
Top Bottom