N82 ja viallinen muistikortinlukija(ko?)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja DuraleX, 9/11/09.

 1. DuraleX

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma ois seuraava:

  Ostin puhelimen käytettynä vajaa 1kk takaperin. Puhelin toimi ihan moitteetta tähän asti. No menin avaamaan muistikortin luukkua, tutkiakseni mikä kortti puhelimesta löytyy.

  Kun otin korttia ulos huomasin että se oli tosi jumissa puhelimessa, eli normaali sisäänpäin painaminen ei ponpauttanut korttia ulos puhelimesta. Sain kuitenkin kortin ulos ja laiton sen takaisin sisään.

  Puhelin toimi jokusen päivän normaalisti, kunnes tänään se ilmoitti että muistikortti on viallinen ja pitää formatoida. No koitin formatointia jolloin puhelin sanoo, että "kortti on toisen ohjelman käytössä, oletko varma että haluat jatkaa?" No jatkoin formatointia, mitään ei kuitenkaan tapahtunut vaan näytöllä lukee että "kortti käytössä". Kun poistun ja palaan takaisin muistikortti työkaluun sanoo ohjelma että "korttia ei asetettu".

  PC:llä kortti toimii kuitenkin moitteetta ja toisellakin kortilla kokeiltu ja sama vika myös sen kanssa.

  Eli kortti ei ainakaan ole rikki, mutta olisiko tuo kortinlukija?!

  Tiedä sitten onko edellinen omistaja törkkinyt korttia puhelimeen väärinpäin, vai mikä olisi hajottanut kortinlukijan palautusmekanismin?

  Meneeköhän tuollainen vika takuuseen, kun takuuta on kuitenkin vajaa 10kk jäljellä?

  Uusi kortinlukija maksaisi klc:llä 6€+1,5€ pk:t, et kallis osa tuo ei olis, mutta en tiedä onnistuisiko toi vaihto itseltä...
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Vaihtaminen on aika haastavaa eli jos ei kokemusta en usko sen onnistuvan. Käy huollossa kysymässä mitä ovat mieltä, kukaan täällä ei sitä lukijaa näe joten ihan arvuuteluksi vaan menisi.
   
 3. DuraleX

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kysyin ensin nokialta suoraan toimenpiteistä ja ne suosittelivat toimittamaan huoltoon. No kiikutin luurin sit elisahopittiin, josta se toimitettiin takuukorjaukseen Anglo-Serviceen.

  Kysyin vielä, että kai ne ilmoittaa jos korjaus ei jostain syystä menisi takuuseen. Ei meinaan kiinnostaisi maksaa mitään älyttömiä korjaus hintoja, kun en tuosta luurista paljoa maksanutkaan.

  Aika nopeaa toimintaa, paitsi että äsken tuli viesti et luurin korjaus viivästyy ja se on toimitettu nokian ohjeiden mukaisesti sopimushuoltoon johkin muualle...

  Päiväys Tapahtuma
  10.11.2009 Uusi tilaus myymälässä
  Toimituslista tulostettu
  12.11.2009 Tulotarkistettu
  Flagged for xfer to SC current orders
  12.11.2009 Tilaus kirjattu
  Downloaded from SC rec_id 84404653
  13.11.2009 Työn alla
  Työn alla
  13.11.2009 Sähköiseen korjaukseen
  Sähköiseen korjaukseen
  13.11.2009 Laitettu aliurakointiin
  Laitettu aliurakointiin

  Eikös tuosta nyt voisi ymmärtää et luuri on mennyt "takuun alaiseen" korjaukseen, kun kerran on toimitettu jo eteenpäin ulkopuoliseen huoltoon, eikä minulle ole ilmoitettu mitään, että korjaus tulisi maksamaan jotain...
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kyl mäkin olettaisin et on takuunalaiseen hommaan mennyt mut en olisi 100% varma ilman soittelua ja kyselyä, taitaa olla Tsekeissä nyt toi puhelin.
   

Jaa tämä viestiketju