N80 ja bluetooth ym. ongelmat

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Blue, 9/1/09.

 1. Blue Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Luurini bluetooth on viime aikoina takkuillut. Nokia Sports Trackerin kanssa toimii muutaman minuutin, samaten karttaohjelman kanssa. Sitten yhteys jotenkin katoaa. Sports Trackerissa aika kyllä juoksee ja gps-signaali on vihreänä, gps-palikassakin vilkkuu kaikki valot. Olen kokeillut kahdella eri palikalla, jotka molemmat toimii toisessa luurissa. Nämä molemmat on toimineet myös tässä luurissa. Siihen ei ole asennettu mitään, minkä jälkeen bt olisi lakannut toimimasta. Sports Trackerin olen asentanut kertaalleen uudelleen.

  Toinen joka toimii tosi huonosti on wlan. Pääsin sillä aikaisemmin omaan verkkoon hyvinkin kiinni, mutta en enää. Muidenkin verkkojen kanssa on vähän niin ja näin. Naapurin verkkoon sillä pääsee, mutta saattaa lakata toimimasta esim. viiden minuutin kuluttua. Oma verkko toimii toisella puhelimella ja samaten kannettavalla, ei siis pätki tai mitään.

  Muutenkin puhelin on viime aikoina hieman takkuillut, lähinnä hidastellut. Missähän voisi olla vika? Muistissa pitäisi olla tilaa riittävästi. Voiko softapäivitys vaikuttaa noihin? Puhelimessa on alkuperäinen softa. Se vaan hämää, että aikaisemmin ei ole ollut mitään ongelmaa, joten voisiko softaversio olla yhtäkkiä ongelmana vaikka mikään ei ole periaatteessa muuttunut?
   
 2. amdnow

  amdnow Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2016/2017 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  113   0   0

  Liittynyt:
  24/11/02
  Viestit:
  8687
  Tykkäykset:
  10012
  Puhelinmalli:
  Fiskarssin 10
  Jos puhelimessa on alkuperäinen softa niin todennäköisesti pääset ongelmista päivittämällä uuden softan puhelimeesi. Vanhoissa softissa oli jotain ongelmaa jos tekstiviestejä on paljon. Tämä on siis kuitenkin korjattu uusissa softissa, joten ei kun päivittämään uutta softaa käyttämällä NSU:ta (Nokia Software Updater).
  Softa löytyypi täältä : http://www.nokia.fi/A4793124
   
 3. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tekisi mieleni myös kysyä mikä versio STstä kyseessä? Itselläni aikoinaan oli joku versio siitä, joka ei BTia löytänyt, sovelluksen päivitys korjasi asian.
   
 4. Blue Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Kahta eri ST-versiota olen kokeillut. Vanha toimi aluksi oikein mainiosti, nyt ei toimi vanha eikä uusi.

  Tuo tekstareiden määrä voisi kyllä olla yksi syy ongelmiin. No, ehkäpä voisin nyt päivittää softan jos kerran on mahdollista/todennäköistä, että se vaikuttaa asiaan. Kiitos tiedosta :)
   

Jaa tämä viestiketju