N80 heittää puhelut vastaajaan

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja seta, 13/11/06.

 1. seta Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/06
  Viestit:
  133
  Tykkäykset:
  31
  Hyvät Foorumilaiset,
  tämä saattaa olla väärä kohta postata, mutta olen epätoivoinen...

  Ostin vaimolle syntymäpäivälahjaksi (5.6.) Nokian N80:n, hyvän kameran ja WLAN yhteys mahdollisuuden johdosta. Vaimo tuskastelee kotona vauva vatsassa, joten uusi peli piristi kovasti mieltä, etenkin kun puhelimessa on paljon hienoja ominaisuuksia, jota sain jopa hiennosti pelittämään, mutta
  parin viikon käytön jälkeen alkoivat ongelmat:
  ns. kantapään kautta huomasimme että n. joka 5s puhelu menee suoraan vastaajaan. Asiaa on testailtu moneen eri otteeseen, ja välillä vierestä soitettu puhelu menee vastaajaan ja luuri on täysillä kentillä, muttei reagoi mitenkään. Vastaajaan jätetty viesti tulee sitten n. 15 min myöhemmin, ja tuolloin puhelin rekisteröi esim klo 9 lähetetyn viestin saapuneeksi klo 12.30 eli yli kolme tuntia eteenpäin kuin se itseasiassa saapuu (puhelin ilmeisesti sisältää myös aikakoneenkin...)

  Paikallinen liike on ollut erittäin ystävällinen (suosittelen lämpimästi ostamaan luurit vakavaraisesta kivijalkaliikeestä -> palvelu pelaa jos
  ongelmia tulee eteen).
  Puhelimeen on vaihdettu uusi SIM -kortti, puhelin oli pari vkoa täällä Turussa paikallisen huoltofirman testipenkissä, mutta mitään vikaa ei löytynyt. Sitten puhelin lähti Tampereelle keskushuoltoon, missä vierähti reilu kk. No nyt perjantaina tuli tilalle kokonaan uusi luuri, mutta, mutta: Ongelmat jatkuvat, edelleen n. joka 5s puhelu menee ilman vaiheita vastaajaan vaikka puhelin kertoo olevansa täydessä kentässä.

  Ei kait kohdalle voi sattua kahta "maanantaikappaletta"
  Puhelin myyjä on yst. tarjoutunut vaihtamaan puhelimen johonkin toiseen, mutta esim tuo WLAN kamera yhdistelmä olisi kiva olla...

  Eli, onko ehdotuksia, asetusten pitäisi olla kunnossa, eikä ainakaan ekasta puhelimesta löytynyt vikaa / se vaihdettiin suoraan uuteen.
  Vanha Nokian 6600 luuri toimii moitteettomasti ja puhelinliikkeestä lainassa ollut 69 eur perus simpukka on toiminut myös (puhelimena) moitteettomasti kuukauden.
  Mitä tarttis tehrä? Tai onko hyviä suosituksia korvaajaksi?
  Kiitäen
  Setä Turust!
   
 2. Crossfade

  Crossfade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  2011
  Tykkäykset:
  0
  En osaa itse ongelmaan sanoa mitään kun en oo koskaan tarttenu vastaajaa. Liittymässä/asetuksissa vika on oltava.

  Mutta jos hyvä kamera ja wlan on kriteereitä niin vaihda ehdottomasti N93! Videokuvaus on paljon parempi kuin N80:ssa ja onhan siinä tv-out yms. häpräkettä.
   
 3. jaska915

  jaska915 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/3/04
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  143
  Puhelinmalli:
  Z5C
  Otat 3G:n kokonaan pois päältä niin helpottanee, Nokiat sekoilee järkeään jos/kun joutuvat vaihtelemaan 2G/3G:n välillä vähänkään tiuhempaan.
   
 4. Seb

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Tuo väärä aika viestissä tuskin johtuu puhelimesta, vaan se tulee viestikeskuksesta. Ehkä siellä kellot väärässä ajassa. Muutaman kerran olen itsekin kiinnittänyt huomiota virheelliseen aikaleimaan ja tapauksia on ollut eri puhelinmalleilla.

  Kannattaa tosiaan kokeilla puhelinta pelkällä 2G-tilalla, jos auttaisi puheluongelmiin.
   
 5. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Liittymä?
   
 6. jaska915

  jaska915 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/3/04
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  143
  Puhelinmalli:
  Z5C
  Oma veikkaus: Saunalahti.

  Voitankohan yllätyspalkinnon :D
   
 7. seta Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/06
  Viestit:
  133
  Tykkäykset:
  31
  Kiitokset kaikille pikaisista vastauksista,
  Jaskalle täytyy todeta että pahoittelut:
  liittymä on Soneran Netto, Data 2 -paketilla.

  Laitoin luurista ton kaksitaajuuden -> GSM.
  Vähän tuo kyllä ihmetyttää kun ollaan käytännössä keskellä kaupunkia, täysin liikkumatta solusta toiseen ,ja kenttä on täysi niin miten puhelin voisi hukata 3G verkon?

  Toisaalta menee tossa vähän maku kun ostaa 3G puhelimen ja sitten ajelee GSM verkossa... vrt ajaa Ferrarilla 30 km/h lasissa ;)

  No täytyy katsoa miten lähtee toimimaan laitan viestiä parin pv:n päästä...
  Sattuneesta syystä vaimolla on aikaa maata vatsan ja puhelimen vieressä, ja töiden jälkeen saan aina hyvää palautetta, kun tämän puhelimen osto oli minun ideani...

  No, Vähän on tullut sellainen mieli että otan tästä rahat pois (näin on liikkeessä jo sovittu) ja jään odottelemaan N95:sta... Vai???
   
 8. kimmo Vieras

  0   0   0

  Onko aina joka 5s? Eikös tuo ole helppo/nopea testata, kun soittelet vaimon puhelimeen monta kertaa peräkanaa ja katsot tulevatko kaikki puhelut perille.
  Itse ottaisin pois puhelimesta kaikki soitonsiirrot, jos sellaisia on kytkettynä. Vastaajanumeronkin hävittäisin. Tutkisin pysyykö puhelin sitten mykkänä siihen soitettaessa.

  Ja kun siihen N95sen tuloon on vissiin vielä jokunen kuukausi ja uskoakseni haluat säilyttää nykyisen olotilan(vaimo tyytyväinen ja saat hyvää palautetta), niin en ottaisi rahoja pois ja jättäisi vaimoa ilman puhelinta. Täytyyhän nyt tuo ongelma jotenkin selvitä, melko epätodennäköistä että kahdessa puhelimessa olisi noin merkillinen vika.
   

Jaa tämä viestiketju