N80 hajosi näyttö, miten saan varmuuskopioitua?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja fumer, 27/7/08.

 1. fumer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/04
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  Eli nyt tarvis saada kopioitua puhelimen muistista simmille yhteystiedot, voisiko joku opastaa, näppäinpainallus kerrallaan miten pääsen siihen valikkoon, josta tämä tapahtuu? Kiitos jo etukäteen...
   
 2. fumer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/04
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  Jaksaisiko joku kiltti auttaa?
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Etkö voi mennä liikeeseen tms... kavereilta kysyä? Puhelimet vierekkäin ja näppäinpainallus kerrallaan. Koska puhelin saattaa kysyä jotain semmosta, mitä ei voi opastaa siten kuin kuvittelet sen tapahtuvan. Esim. nykyään ei välttämättä ole hyötyä tuijotella opaskirjasestakaan. Sielä ei lue missä vaiheessa puhelin kysyy kyllä vai ei, "oletko varma" -tyylisiä....
   
 4. jerry Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  275
  Tykkäykset:
  51
  Puhelinmalli:
  Galaxy S7 Edge
  Miksi et ota Pc-Suitella varmuuskopiota?
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Siihen tarttee kaapelin ja/tai osaamista... ei ole tietoa, ehkä ei osaa ja tarttee nyt justiin avun ja kaapelia ei saa kaupasta sunnuntaisin... Jokatapauksessa selvää syytä ei ole sanonut tuohon, joten ainakin omalta kohdalta päädyin lopputulokseen joka olisi todennäkösin.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos näyttö tosiaan aivan pimeä, niin kaverin koneesta on apua PCsuitenkanssa, eli voi arpoa mahdollista vaustausta piuhaa kytkettäessä (PCsuite tila)

  S60 koneissa, ja monessa muusskkin koneessa ulkoasut, sovellus valikon järjestys, ulkoasu ovat käyttäjän valittavissa, malli vaatisi että kummallakkin sama versio luurista, formatoinnin jälkeisissä oletusasetuksissa, jopa sisällä oleva SIM vaikuttaa vähän joihinkin näkymiin. jos nuo oletukset menee yksiin (tai tiedetään ulkomoistista riittävän pitkälle (osoitekirjaan), niin sen jälkeen voi päästä varsinpitkälle painalus painalukselta.

  Totta, aloitsu jää vähän epäselväksi.
  Aloituksesta ei aivan selviä miksi (ei oikeastaan millä), tosin otsikossa puhutaan näytöstä ja mainitaan mallikin. vaikea sanoa onko joku erityinen syys tuohon SIM kopiointiin,sitä ei ainakaan mainittu.

  Otsikkon mukaan ("N80 hajosi näyttö, miten saan varmuuskopioitua?" ) taasen ei kyse SIMlle kopioimiesta, joten

  Jos kyse siitä että näyttö rikki, ja tiedot talteen, niin ensin tulee mieleen huolto ja näyttö kuntoon, ja varmuuskoioppinnin pyytämsitä, jos korjaus ei kannata niin sen jälkeen tulee mieleen varmuuskopio muistikortille ja PClle (datan saanti seuraavaan luuriin), myös osoitekirjan sycrointi, jos sitä dataa eritysiesti tarvitaan, jos tarve vain perus tiedoille toiseen luuriin, niin tietojen tuonti toiselle koneelle.

  SIMille yhteystietojen kopiominen toki aiheuttaa datan menettämistä, SIMille tietueessa vain yksinimi kenttä ja yksinumero kenttä, kortilla kaikenlisäksi rajallinen määrä tilaa. pimeällä näytllä on vaikea varautua asiaa koskeviin kysymyksiin varsinkin jos ei tunneta numeroiden määrää ja luoda sen perusteella mallikonetta.
   

Jaa tämä viestiketju