N8 musasoittimeksi?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Kiltti Hamonen, 4/10/11.

 1. Kiltti Hamonen Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Cowonin mp3-soittimesta on alkanut kuulokkeen jakki pätkimään, huolto ei vastaa kutsuun eikä sille oikein itse pysty mitään tekemään kait. Samaan syssyyn olis ehkä tarvetta uudelle arkipuhelimelle, niin tuumailin josko nuo funktiot yhdistäisi. Olen ymmärtänyt, että N8:ssa olisi hyvä äänentoisto, ja kun muistikorttituki on 32gb saakka, niin tilakin riittäisi mainiosti (nyt on 16gb+16gb musa + videot Cowonissa). Musa on 192VBR - 320kbs mpkolmosia eli sen verran äänen laatuun panostan, vaikken kultakorvaksi itseäni luekaan. Kysymys siis kuuluukin, onko N8 vielä hyvä ostos (Belleä odotellessa..) ja tuohon tarkoitukseen nimenomaan? Iphonea tai Androidia ei talouteen tule, ja Ovi karttojen takia Noksut kerää kyllä vahvasti pisteitä. N9 kiinnostaisi kovasti, mutta 64gb maksaa kyllä liikaa. Jos ei N8, niin mikä muu voisi käydä kyseeseen?
   
 2. Xaser

  Xaser Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  25/9/03
  Viestit:
  1269
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  1020
  Mihin sä tarvit 64gb edes piisei? Ite teen niin et pidän biisejä sen max 4gb edest ja vaihdetelen niit sitten aina kun huvittaa.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  MP3 soittimeksi ei tietenkaan edullisimmasta päästä, joidenkin mielestä kuitenkin siinä hommassa oivalaite ja kuhujakin saanut. Mutta on toki saanut kritiikkiäkin, ei ehkä niinkään äänenlaadusta (MP3 käyttössä), joillekkin soitin ei ole ollut aivan sitä mitä ovat halunneet.

  Tiedostojen metada(Tagit) pitää olla kunnossa, jotta jotain ideaa ja kuten tyyppillisesti tapa käyttää soitinti pitää olla sellainen kuin soittimen ajatusmalma. Jotain 3. osapuolen soittimia taitaa olla, jos se kynnys kysymys nii tarkastele myös tiä puolta.

  Muisti riittää monelle, vakiona mainitsemasi 16GB sisäistä massamuistia ja kaveriksi voi laittaa enintään 32GBmuistikortin, laite tukee lisäksi USB muistitikkuja, sen varaan ei kannata sentäs laskea MP soitinta.

  Virrankulutus tuetuilla koodauksilla on hyvin pientä, eli senkin puolesta sopii hyvin soittimeksi.

  Nokialla on muitakin malleja, joissain on pienempi sisäinen FLASH muisti (C7, 701 jne), tai esim E7 johon ei saa muistikorttia.

  N8 ja N9 puoltaa paikkaansa jos haluat hyvää kameraa, muuten voisit vähän tarkastella esim 701stä, siinä vähän tuoreempi rauta ja lisää RF tegniikkaa (NFC). En aivan varma tukiko Belle Etälevyasemaa (WebDav).
   
 4. Kiltti Hamonen Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset Soveliaalle. Olen Cowonissa tykännyt erityisesti siitä, että voi sisällön siirtää ja käyttää MSC:nä. Kieltämättä jos (uusi) musasoitin on MTP-only, niin se potkii vanhalla vastaan, vaikka tagit olisivatkin kunnossa. Kamerana riittää, että saa kuvattua tarvittaessa, Pannun superzoomi hoitaa oikeat kuvaamiset. Täytyy tarkastella 701:stä. E7 tullee duunin puolesta ennenpitkää korvaamaan E75:n, niin sitä ei omaksi viitsi, ja jos ei saa muistikorttia niin vielä vähempi sitä sitten. Hinta on suhteellista, niin kuin on havaittavissa melkein jokaisessa tän foorumin threadissa :D . Cowonista maksoin aikoinaan parinsadan euron paikkeilla, featuret ratkaisi. Sama investointi nyt + jonkin verran päälle = yksi laite korvaamaan kaksi erillistä.

  Xaser: tällä hetkellä on kannossa yht 24gb musaa. Ei juurikaan kiinnosta puslata edestakaisin biisejä, tai että edes etukäteen pitäisi päättää mitä milloinkin huvittaisi kuunnella.
   
 5. Kiltti Hamonen Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Kerrottakoon, että N8 tuli taloon. Ihan nätisti pelaa käyttötarkoituksessaan Tunewikillä ja 32gb kortilla höystettynä.
   
 6. BorG Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1275
  Tykkäykset:
  179
  Niinhän se tekee :)
   

Jaa tämä viestiketju