N8 Jenkeistä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja JAlstola, 30/8/10.

 1. JAlstola

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/3/08
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Terve!

  Olen lähdössä jenkkeihin parin viikon päästä ja ajattelin ostaa N8:n sieltä jos löytyy sopivaan
  hintaan. Mietin tässä kuitenkin, että toimiihan varmasti jenkeistä tuotu puhelin myös Suomesssa?
  Tuleeko ongelmia taajuuksien kanssa tai joitain muuta. Ääkkösetheän varmaan puuttuu, mutta onnistuuko tuo lokalisointi Suomen päässä ihan koti konstein vai tarvitseeko viedä huoltoon vai onnistuuko ollenkaan?

  Jos osaatte sanoa muita mahdollisia eteen tulevia ongelmia, niin kertokaa ihmeessä.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Miksi ajattelit sen ostaa Jnekeistä ? ennen matkaa sitä tuskin täältä saat ja jos siellä meinaat pitkään olla ja haluat laitteen käyttöön...

  Jos lukitsemattoman ei operaattoriversion aijot hankkia niin laite on monitaajuus kone, eli samassa laitteessa euro ja jenkki taajuudet tuettu. Kielipaketti tietekin sikäläinne ja ei ole kokemuksia miten tuossa mallissa kielipäivitykset onnistuu, ajemmissa Nokian Symbian koneissa huoltokäynti tai enemmän tai vähemmän työläs koti puukotus.

  Nokia tuontason luureissa ei ole mailmanlaajuista takuuta, vaan markkinaalueen kattava takuu.

  Vielä ei ole tieto miten N8 jenkki merkkinoille tulee, joten voi myös varautua siihen että jää ostamatta. tai sitten käyttää etämyyntiä/muiden apua.

  Ideasi ei varmaan ole saada laitetta halvalla Suomeen, jos kuitenkin on, niin ehkä kannattaa tuliais kiintiö käyttää johonkin muuhun missä suurempi hintaetu.
   
 3. halcyon

  halcyon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/02
  Viestit:
  1696
  Tykkäykset:
  223
  Standardit: älä osta operaattorilukittua (tuskin edes löytyy) ja varmista globaali takuu, että saat huoltaa Suomessa takuuajan puitteissa ilmaiseksi.

  En usko, että on myynnissä vielä 2v. päästä jenkeissä, mutta ennakkotilaajilla voi olla ehkä tarjolla jo syyskuun lopulla.

  Volyymitarjonta kivijalkakaupoissa? En osaa arvata.
   
 4. JAlstola

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/3/08
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos näistä vastauksista. Ja matkan kesto ei siis ole kuin kaksi viikkoa ja oli ajatuksena, että sen saattaisi sieltä löytää edullisempaan hintaan kuin Suomesta. En ole kovin hyvin kyllä löytänyt tietoa, mitä tulee Ameriikan päässä maksamaan, mutta taitaa olla parempi ostaa loppuvuodesta ihan kotimaasta.
   

Jaa tämä viestiketju