N73 Teemojen Asennus, EI ONNISTU!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Turska682, 9/9/07.

 1. Turska682

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Teemaa kun yritän asentaa, oikeastaan mitä tahansa paitsi Nokian omaa S60.com -sivustolta ladattua, puhelin herjaa että Ei voi asentaa. Ongelma on ollut jokaisella muistikortilla, vaikka olen alustanut ja yrittänyt uudestaan, uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Varmenteet kierretään päivämäärällä mutta kun Ei voi asentaa niin ei sitten voi vaikka mikä teema olisi. Ongelma ollut jo reilun kuukauden.
  Ongelma on aina, asensin teemaa sitten tietokoneen kautta N73:n ollessa kaapelilla koneessa, tai vaikka teeman asennustiedosto on muistikortille siirretty ja sitä kautta.
  Liekö puhelimessa joku vika, pitääkö se takuuseen laittaa? Siinäkin vielä se että lähin huoltoliike on jonkun matkan päässä eikä Nokialta onnistu tuo lähettely..
  Ottaa todellakin päähän! Puhelimen vaihtoahan tässä jo alkaa tekemään mieli.
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29295
  Tykkäykset:
  7542
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Hippii!

  Uusia ketjuja satelee!
  Lue ohjeet, käytä hakua.
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
 4. Turska682

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Huuhaa

  Etsin kyllä mutta en juurikaan samantapaisia ketjuja löytänyt. Liekö sokea vai mikä, laittaisitko linkkejä näihin ketjuihin, jos apua löytyisi minullekin?

  Molemmat linkeistä haetut teemat asentuivat normaalisti. Kuin myös s60.comista.
  Mutta se tässä eniten päähän ottaa että ne teemat, jotka ennen asentuivat aivan normaalisti, eivät enää asennu. Kun alustin muistikortin ja yritin asentaa niitä uudestaan niin sitten ei enää onnistunut. Teemat olivat mm. Clean Glass, Pearl Black ja Golden Dream zedge.netistä.
  Koitin näitä teemoja asentaa sekä muistikortille että puhelimen muistiiin.

  EDIT: Jaaha, uusi ongelma. Asennettuja teemoja ei voi poistaa, ei sov. hallinnasta eikä Teemat -osiosta C-napilla.
   
 5. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1194
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Muistaakseni teemat voi poistaa vain silloin kun ne on asennettu puhelimen muistiin, silloin ne myös näkyvät sovelluksissa. Mustikortille asennetut teemat ei näy missään. Ihmettelin tätä silloin kun itselläni oli kyseinen puhelin. Ylimääräisistä teemoista pääsi eroon vain resetoimalla koko puhelimen. Mutta jos palautat varmuuskopion niin ne on sitten takaisin puhelimessa...
   
 6. Turska682

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä S60 White -teema ainakin näkyy sov. hallinnassa. Asensin yhden itsetehdyn teeman puhelimen muistiin, mutta ei pystynyt poistamaan millään.

  EDIT: Haa, pystyi sittenkin sov. hallinnasta. Eli olisiko toimiva ratkaisu tähän teemaongelmaan semmoinen että asennan teeman ensin puhelimen muistiin (jos nyt rupeavat asentumaan), ja sitten jos on hyvä teema niin muistikortille?
   
 7. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  miks se teema pitäs muistikortille asentaa..? ;) (kyl rungon flash muisti riittää jos et nyt satoja teemoja ala asenteleen sinne :p)

  jos et pysty asentamaan (tai poistamaan teemoja) niin siellä on sitten softa mennyt joltain osin solmuun. ts. jäänyt jotain vanhoja teeman filejä jonnekin ja poisto ei onnistu oikein.

  jossei ala toimimaan, niin softapäivitys kantsii tehdä ja/tai mahdollisesti puhelimen resetointi. pieni vaiva, mutta luulisi että ongelma poistuu (ainakin luulisi jos uudemman softan päivität, uudemmissa ei ole ollut kamalasti ongelmia tälläisten juttujen kanssa..) ei kantsi tapella, yleensä resetointi kuussa pitää lääkärin loitolla :)
   
 8. Turska682

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Jees! Vieroksuin tuota päivitystä kotikonstein kun monilla mennyt siitä puhelin sekaisin, mutta itsellä onnistui 100% ja nyt teematkin asentuvat. Kiitoksia paljon!
   

Jaa tämä viestiketju