N73 ME ei ota vastaan musiikkia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Muro, 6/8/08.

 1. Muro

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin N73:seen uusimman ohjelmiston, jonka jälkeen kappaleiden siirtäminen puhelimeen ei ole enää onnistunut. Päivitin myös Pcsuiten, mutta ei mitään vaikutusta ongelmaan. Mikä avuksi?
   
 2. N73Musiikkiversio

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N73 ME + dna Helmi + Matkanetti384
  Musiikin lataaminen


  Minulla myös samoja ongelmia viime viikolla ostetun ME:n kanssa. Wap-selaimen kautta latasin kokeeksi erään kappaleen HS.fi musiikkilataamosta. Biisi kyllä tuli puhelimeen, mutta puhelin herjasi jotain "tiedosto vioittunut" ja "käyttöavain ei käytettävissä". Katsoin käyttöavain-valikosta, että se olisi kyllä ollut kunnossa. Tein jonkunlaisen päivityksen puhelimeen, en ole vielä kokeillut lataamista uudelleen.
  Onko muuten jolla kulla ehdotuksia, mistä muualta voi kappaleita ladata wap-selaimella? Kaikki Nokian musiikkikaupat, ym tuntuvat olevan vain uudemmille puhelimille.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Laitata vanhempi softa millä toimii. Miksi pitää ottaa uudempia päivityksiä jos vanhemmat toimii ja hankkia ongelmia? Mikä idea... Useinkaan päivityksissä ei tule mitään mullistavaa mukana. Vie huoltoon ja käske selvittää syy jos epäilet syyn olevan juuri Nokiassa tai sen tuotteissa.
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Pyytäminen kunniaan!
   

Jaa tämä viestiketju