N73 ja soittoäänet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja eph, 5/5/08.

 1. eph

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/03
  Viestit:
  526
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E90
  Niin, sain nyt vihdoinkin N73:n huollosta. Formatoin muistikortin jotta voisi aloittaa puhtaalta pöydältä. Siirtelin muutamia .mp3 muotoisia soittoääniä pc suiten avulla kortille (hakemisto varmaankin e:\music). Kokeeksi muunnin yhden AAC muotoon.

  Ongelma on siinä että näitä muistikortilla olevia kappaleita ei voi laittaa soittoääniksi (asetukset->profiilit->yleinen) (ei ole listassa muutakuin puhelimen muistissa olevat äänet), gallerian kautta katsottuna kappaleet löytyy automaattisesti ja toistokin onnistuu sekä AAC että mp3.

  Aiemmin ennen huoltoa onnistui kyllä kappaleiden lisäys soittoääneksi. Onko softaan tullut joku muutos että ei käy enää? Vois toki kokeilla siirtää kappaleen puhelimen muistiin.
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  oliko se default kansio juuri "Sounds" (edit: tai "Sound files") mikä sinne kortille luodaan formatoinnin jälkeen? (vai loitko itse tuon "music"?)

  (mun muistini mukaan jokaisessa product softassa tuon juurikansion nimi pitäisi myös olla juuri sounds eikä esim music, tosin voihan tähän olla tullut käännös muutos:)

  sinne "Sounds" alle kun laitat äänet niin pitäisi näkyä myös profiilivalinnoissa

  tai jos siirrät puhelimen muistiin tuonne samannimiseen kansioon niin näkyykö sitten?
   

Jaa tämä viestiketju