N73 ei tunnista soittajaa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Mariana, 26/3/08.

 1. Mariana

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/08
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Otin n. kuukausi sitten dna:n kytkyssä N73 puhelimen. Nyt on ilmennyt ongelma, elikkäs puhelin ei tunnista erästä tallennettua numeroa. Eli puhelun tullessa tästä ko. numerosta, ei näy soittajan nimi, vaan numero. Sama asia tähän numeroon soittaessa, näytöllä on henkilön numero, ei nimi. Vika koskee vain tätä yhtä numeroa.
   
 2. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  katsoppa huviksesi että ko. numero ei ole talletettuna puhelimen muistiin kahdesti? eli jos vaikka kahdella eri nimellä on siellä se sama numero. jos näin on niin puhelin ei osaa näyttää nimeä.
   
 3. Mariana

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/08
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos, tuo auttoi :)
   
 4. tmm

  tmm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  1/10/07
  Viestit:
  1376
  Tykkäykset:
  113
  Puhelinmalli:
  OP3T | SGS5 (työ)
  vaikka onelma on jo ratkaistu, haluan tuoda vielä yhden tapauksen muidenkin tietouteen. Siskollani ja kummipojallani on molemmilla puhelinnumeron loppuosa sama ja alku (operaattori"koodi") erilainen. Jostain syystä puhelimet eimyöskään näitä numeroita tajua eli kummankin tietot näkyvät aina vain numerona.
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mainitsemaasi "vikaan" selitys löytyy siitä, että puhelin ei vastoin yleisiä käsityksiä katso puhelinnumeron ensimmäisiä numeroita merkitseviksi vaan oliko se nyt 5 viimistä numeroa... jos ne sattuvat olemaan samoja, niin puhelin ei tätä käsitä välttämättä. Koska puhelin ei tiedä kumman nimen näyttäisi. Se on ollut Nokian puhelimissä pitkään, n. 10v.

  Paitsi vanhimmissä jotka oli äärettömän paljon fiksumpia siinä suhteessa. 6150 oli viimisin puhelinmalli siitä sarjasta joka alotti ns. kakstaajuus puhelimet, joka ymmärsi erotella vaikka nimet täysin samoja ja numerot oli liki samoja. Niihin malleihin pystyi ilman mitään merkkiä "maisa1" "maisa2" tallentamaan täysin samoilla nimillä ja ilman että puhelin lisää lopuksi # merkinnän.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Alusta alkaen on tiirailtu loppupään merkkejä, ilmeisesti siitä syystä että alkupää vaihtelee operaattorista ja sijainnista riippuen. Numero määrä on vaihdellut.

  En aivan tiedä mitä ajat takaa, mutta kyllä maisa1 ja maisa2 on onnistunut aina, vain SIM korttia käyttävissä toki pitänyt olla tilaa noin monelle merkille.
  Samaa numeroakin oin voinut taletella, mutta silloin nimen näyttö on toki voinut olla harvinaisempaa, joissain merkeissä taasen on voinut mennä arvalla.
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  On joo vaihdellu... Noista ei vaan tietysti missään mainintaa ole, pitäs kokeilla itte jokainen.

  Niin siis tarkotin tuota nimi hommaa sillee että "maisa1" ja "maisa2" joutuu muissa tallettamaan, mutta vanhemmissa menee "maisa" ja "maisa", eli nimellä ei ole väliä. Mutta sen voi vaan tallentaa ihan samalla nimellä noissa vanhoissa pikku kikalla.

  Toi vaan numero homma hämää monia samaan aikaan rinnakaisliittymien ottajien vuoksi. Puhelinnumero kannatta valita kauempaa kuin ihan lähekkäin.. moni asiakas tai yksityishenkilö sitte tallettaessaan pähkäilee aina samoja ongelmia vaikka nimi olisikin "maisa1" ja "maisa2". Se on sillee paha tapa päästä listalta valitsemaan itse kun tuotakaan asiaa ei ole Nokia leirissä koskaan osattu miettiä vaikka siihen arkipäiväsesti itsekin joskus törmää.
   

Jaa tämä viestiketju