n73 "Asetuksia ei voi avata"-ongelma. HJELP!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JanneJameson, 21/8/08.

 1. JanneJameson

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moro

  Päivitin n73:sen firmwaren Nokian Software Updaterilla V 3.0638.0.0.1:stä V 4.0812.4.01:seen. Tätä ennen olin ottanut varmuuskopion puhelimen muistista muistikortille. Päivitys onnistui ongelmitta ja varmuuskopionkin sain palautettua muistikortilta.

  Kännykän uudelleen käynnistyttyä huomasin että molemmista valintanäppimistä sekä selausnäppäimestä ovat toiminnot kadonneet. Valintanäppäiden yläpuolella, näytössä, ei enää lue niihin kuuluneita toimintoja Esim. vasemmalla Viestit, oikealla Soitin. Ja valintanäppäintä painaessa en enää pääse osoitekirjaan.

  Yritin tietenkin mennä Työkalut > Asetukset-valikkoon säätämään uudelleen näiden näppäinten toiminnot, mutta kännypä ilmoittikin seuraavaa: "Asetuksia ei voi avata. Varmuuskopiointi tai palautus kesken." En siis pääse säätämään enää mitään kännykkäni asetuksia! Päivitin firmwaren uudelleen ja palautin varmuuskopion muistikortilta, mutta tilanne on edelleen sama.

  Viisaammat auttakaa!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Resetoi puh, *#7370#, eläkä palauta backuppia. Toimiiko? Jos toimii mut backupin jälkeen ei ni problem solved. Jos toi ei auta ni mä nostan kädet pystyyn.
   

Jaa tämä viestiketju