1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

N70 nopeasti käyttökuntoon

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Mikluuutus, 10/10/06.

 1. Mikluuutus

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä perjantaina olen lähdössä matkalle ja sitä ennen viimmestään perjantaina pitäs n70 puhelimen tulla itelle. No pitäs sit nopeeta saada se siihen kuntoon että vois katella matkan aikana esim. jtn leffoja varmaanki tolla smart moviella ja musiikkia kuunnella. Mut mitä muuta puhelimeen pitää asentaa kun toi ohjelma esim. jtn codeceja?

  Onko puhelimessa autom. joku virustorjunta vai pitääkö erikseen se hommata? Jos pelkkiä leffoja katon ja soittelen puhelimella niin enhän sillon tarvi virustorjuntaa?

  Kannattaisiko jotain muita asetuksia käydä säätämässä ja mitä?

  Niin ja sit vielä et pitääkö muistikortille tehä jotain, kun tulossa ihan käyttämätön, eli alustaa se puhelimessa? FAT16 FAT32 vai onko valmiiksi jo tiedostojärjestelmä?

  Kiitos paljon.
   
 2. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
 3. Mikluuutus

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
 4. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Laitatko mulle privana sähköpostiosoitteesi, etsin yllämainituista ketjuista vastaukset kysymyksiisi ja vastaan suoraan mailiisi. Lupaan myös oikolukea lainaamani tekstin sekä rivittää se selkeästi ranskalaisin viivoin.

  Kiitos
  t. nimim 07 Nov 2004
   
 5. Mikluuutus

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Laitoin sen sinulle.
   
 6. Dexmir

  Liittynyt:
  28/9/06
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  0
  hehehahaha..

  Miks tällä foorumilla kaikki on niin saatanan tiukkapipoja? Jos joku kysyy puhelimesta jotain tarkkaan määriteltyjä asioita, niin miks joku edes viitsiytyy vastaamaan 4:llä linkillä kun voisi yhtä hyvin pitää turpansa kiinni tai vastata asiallisesti.

  Mun vastaus on, että tuskin kerkiäit tutustumaan / saamaan puhelinta noin nopeasti lähtökuntoon. Mikset nauti matkasta ja jätä puhelin omaan arvoonsa?
   
 7. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Jos sinun mielestäsi linkit kysyjän ongelmia käsitteleviin ketjuihin on asiatonta toimintaa, niin mitäs sitten ovat sellaiset vastaukset, joissa vaan kysytään lisää kysymyksiä?
   

Jaa tämä viestiketju