N70 musiikin siirto-ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jmikael, 12/10/06.

 1. jmikael

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  N73 puhelimessa PC Suite ohjelmalla musiikki siirtyy puhelimeen OK. Tallensin musiikin ja soittolistat tietokoneelle jotta voi siirtää samaa musiikkia kaverin N70 puhelimeen. Nyt kun siirrän soittolistoja N70:een niin siirto tapahtuu OK mutta puhelimessa kaikki musiikki toistuu 2x nopeudella eli 'pikku-oravat' tyyliin. Puhelimessa 'päivätä kokoelma' on myös suoritettu.

  Missä vika? Kortttina N70:ssä on 1Gb Kingston.
   
 2. jmikael

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Vastaanpa itse kun useiden tuntien työn jälkeen asia selvisi.

  N73 ymmärtää M4A ja AAC muotoja mutta N70 (vain?) AAC muotoa. Kun musiikin tallensi tietokoneen kovalevylle uudestaan AAC muodossa ja siirsi sitten N70:lle niin homma alkoi pelaamaan. Tosin hassu juttu oli, että kun tietokoneella muodosti soittolistan esim. haluamastaan CD:stä ja sitten siirsi tuon soittolistan N70:lle niin kaikki tuolla soittolistalla olevat kappaleet siirtyivät ja myös itse soittolista mutta kun puhelimessa avasi kyseisen listan niin se oli tyhjä - eli kappaleita ei saanut sitä kautta soitettua eikä sen paremmin albumin kuin esittäjänkään mukaan koska kaikki nuo valikot olivat tyhjiä.

  N73:lla kaikki tuo toimi moitteettomasti. Liekö syynä N70:ssä tuo Kingstonin kortti josta näkyi maailmalla olevan aika huonoja kokemuksia.
  Olipa sellainenkin havainto, että joitakin kappaleita ei näkynyt soittolistalla eikä myöskään kappaleiden joukossa vaikka tietokoneelta näki, että puhelimen muistikortilla olivat nuo puuttuvat kappaleet ja myös sitä kautta sai ne soitettua.
   

Jaa tämä viestiketju