N70 kytky/päivitys/pc suite ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Judenza, 5/3/09.

 1. Judenza

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Elieli, vaimon käytössä ollut vanha, ilmeisesti ensimmäisiä eriä oleva n70 pitäisi siirtää appiukolle käyttöön. Puhelimen ostin vajaa pari vuotta sitten käytettynä ja ei pitänyt olla kytky, poistelin tosta puhelinnumerot jne ja ajattelin samalla että alkuperäsen softan vois päivittää.
  Päivitys lähti normaalisti käyntiin ja kun aikaa näytti olevan jäljellä n.10sec niin ilmoitti epäonnistuneen, puhelin kuitenkin käynnistyi ja toimi normaalisti mitänyt oli palannut tehdasasetuksille kuten kuuluukin, pistin tässä vaiheessa merkille Elisan aloitusruudun ja "teeman" josta heräsi epäilyt mahdolliselle kytkylle.
  Kokeilin päivitystä uudelleen 3 kertaa ja tein sen ehdottamat jutut (esim usbi hubi pois välistä jne) mutta edelleen teki samaa. Kävin puhelimen läpi ja totesin että kaikki tarvittava toimii normaalisti, sitten tuli aika siirtää tietty musiikkikappale soittoääneksi pc suiten kautta, suite ilmoitti vanhentuneesta tukiohjelmasta. Uuden tukiohjelman asennus siis käyntiin, näyttöön tuli hetken kuluttua ilmoitus onnistuneesta asennuksesta ja puhelin sammui, ei suostunut käynnistymään joten laitoin laturiin ja käynnistyksen jälkeen ilmoitti tyhjää akkua vaikka oli täynnä ennen päivityksen aloitusta ja normaalisti kestää 3-4 päivää akku?
  Latauksen jälkeen ei ole enää yhdistänyt suiteen eikä suite löydä koko vekotinta, puhelimessa kyllä on usb:n logo mutta kone ei tiedä olemassaolosta, bootattu on molempia useasti ja kokeiltu kaikennäköistä mutta ei löydä.... Bluetoothilla en jaksaisi alkaa taistelee toisia ajureita kun blue soleil ei wörki näissä, laitoin juuri uusiksi xp:n niin ei löydy enää niitä toimivia ajureita.
  Mitäs huolto veloittaisi tälläisestä? Haluaisin myös ton Elisan brändi softan tavalliseksi, ei ole sim lukkoa vaan se ilmeisesti on joskus poistettu, onnistuuko kotikonstein vaikka flashaamalla?
  Onko mitään saumaa saada luuria eloon kotikeinoin, tietotaitoa löytyy ihan hyvin mutta kännykät on suht uusi juttu ja tälläsen edessä oon ihan totaali newb joten kädet on pystyssä ;/

  Searchilla en oikein löytänyt sopivaa apua.

  Ideas? Anyone? Please?
   
 2. apukuski Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/08
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  1
  Hep täällä samanmoisia ongelmia.. Ei nyt virrat ruvennu pätkiin mutta muuten aivan kuvaillun kaltaista ongelmaa. Tässä mun luurissa on ainakin ihan jeesus vanha softa.. ajalta ennen pc-suitea?? Oisko ollu vuodelta 2005 puhelimas nyt oleva softa..
   

Jaa tämä viestiketju