N70 ja ongelmat nettiyhteydessä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Trone, 25/7/06.

 1. Trone Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Vajaan viikon ollut avovaimolla Saunalahden ViestiX käytössä N70:n kanssa, ja netti on tähän asti toiminut ihan hyvin. Eilen alkoi puhelin kuitenkin oireilemaan niin, ettei internet-yhteys toimi aina eli pätkii pirusti ja välillä taas saa yhdistettyä. Tätä siis esiintyy esimerkiksi Operaa tai Agile Messengeriä käytettäessä. Samaan aikaan puhelin on muuten normisti 3G-verkkoa, puhelut ja tekstarit toimii yms. Ja luuri koko ajan fyysesti samassa kohdassa, helsingissä, hyvällä 3G-peittoalueella (samaa ongelmaa esiintynyt eri puolilla Helsinkiä, joten vika ei ole vain yhden paikan heikossa peitossa).

  Välillä on auttanut, kun on buutannut luuri, mutta enää ei tunnu sekään toimivan. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia N70:n tai muiden noksujen kanssa? Haulla ei ainakaan bongannut aiheesta mitään. Eli onkos puhelin viallinen -> huoltoon, vai saattaako vika löytyä asetuksista (suoraan Saunikselta tilatut) tai Saunalahdesta?

  PS. Kuinkas tällä foorumilla on ruvettu toimia näistä ongelmista kysellessä, pistetäänkö käyttökokemukset-ketjuun vai tehdäänkös tälläisia omia topiccejaan? Tehdään nyt näin, modet varmaan piiskaavat, jos olisi pitänyt toimia toisin ;o)
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Testaus toisella laitteella ja sitten tarvittaessa yhteys operaattorin ja/tai laite huoltoon...
   

Jaa tämä viestiketju