N70 ja kontaktit eivät palaudu...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja MSuomi, 1/7/06.

 1. MSuomi

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Kävin tänään pukkaamassa luuriini uusimman firmiksen ja kas kummaa, kaikki kontaktit ovat tipotiessään (niin, siis tämähän ei ole yllätys, siksi tein PC Suitella backupin)... Eivätkä restorella tule takaisin. Onko kellään mitään tietoa vaikkapa softasta, jolla pääsisi tuosta backup-filusta purkamaan kontaktitietoja? PC-suite ilmoitti backupia tehdessään, että kaikkia tiedostoja ei päässyt lukemaan. Samoin se myös ilmoittaa restorea tehdessä, että kaikkia tietoja ei pystynyt palauttamaan... Olisin ottanut kontaktit talteen tuolla file browserilla, jos olisin tietänyt ettei tuo backup toimi, mutta kun ei omaa selvännäkijän taitoja :D Vanhalla SIM-kortilla olisi ainakin osa numeroista, mutta en tiedä jaksanko mennä roskista kaivamaan, josko vielä kortti olisi siellä ;)
   
 2. JouHou

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  265
  Tykkäykset:
  0
  Itsekin olen joutunut ko. luuriin tekemään pari kertaa alustuksen. Olin ottanut muistikortille ja Suiten avulla PC:lle BackUpit, mutta kummassakaan ei ollut yhteystietoja. Onneksi muistikortin kopiossa ne olivat säilynee jotenkin, tosin koko nimi luki sukunimi-lohkossa. Lisäksi K-Ö alkuiset nimet olivat kokonaan kadonneet
   
 3. MSuomi

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Jälkeenpäin miettien, olisikohan auttanut mitään, jos olisi ajanut tuon back-upin ilman, että olisi naputellut PIN-koodia puhelimeen? Ei ainakaan olisi ollut käytössä mitään tiedostoja... Tosin, en ole pahemmin Symbianin sielunelämään tutustunut ;)
   
 4. JoXuZ

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/06
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  2

Jaa tämä viestiketju