N70 ja kameraluukun kosketushäiriö

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja lucaf, 24/6/08.

 1. lucaf

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  onko kosketushäiriö luukussa yleistä?

  jos en purista kuorta, ts. puhelinta reunoista, kameratila resetoituu hyvin helposti takaisin päänäyttöön.

  "resetin" saa tahalleen aikaiseksi jos sivultapuristamisen sijaan puristaa kameraa edestä ja takaa, taikka painaa "valinnat" painiketta vähän voimakkaammin. erittäin kiusallinen ongelma!

  takakannen vaihto voisi auttaa?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mekaaninen vika pahenee vaan renkkaamalla, ei se muuksi muutu... Se pitäs kattoa mikä sen aiheuttaa. Jospa veisit huoltoon jos on takuuta ja uskot ettei sitä hylätä tahallaan hajotettuna. Toinen tapa on pyytää joku korjaamaan joka osaa ja asuu vaikka paikkakunnallasi...

  En tiedä yleisyydestä, ei ole tullu vastaan vielä.
   
 3. lucaf

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  tutkin tuota äsken enemmän. liukuläpän sisäpinnalla, sillä puolella joka tulee vihreän napin puolelle, on kieleke joka painaa puhelimessa vastaavassa kohdassa olevaa kytkintä kun läppä vedetään ala-asentoon. tuo kieleke ei vaan kunnolla tavoita tuota kytkintä riittävän hyvin, tai siis se lipsahtaa pois kytkimen päältä jos puhelinta vähänkin puristaa edestä ja takaa. sen sijaan sivulta puristaminen auttaa kielekettä pysymään kytkimen päällä.

  kytkin on älyttömän pieni muovinen hyttysenpaska, olisivat voineet tehdä isomman siitä. ei auta kun ottaa toinen takakansi ja toivoa että se istuisi paremmin. käsityönäkö nämä kuoret on tehty?
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  No jos ne on käsityönä tehty niin luultavasti joku 8v Intian tyttö niitä tekee 2c tuntipalkalla, siinä se laatu sitten ja meidän into siitä maksaa ;)
   

Jaa tämä viestiketju