N70 BL-6C -tehoakku ja takakuoriongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja GregorSamsa, 17/11/06.

 1. GregorSamsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Hankin N70-kännykän käytettynä jokin aika sitten. Siinä oli valmiina takakuoren slidessä kuluman aiheuttama vika, jonka takia puhelimella kuvaus oli melkein mahdotonta. Sittemin vaihdoin takakuoren uuteen, joka korjasi asian.

  Nyt jälkeenpäin kun ostin Nokian alkuperäisen BL-6C tehoakun (tunnetusti jonkin verran vakioakkua paksumpi) tuli uudestaan vastaan sama kirottu slide-ongelma - uudella takakuorellakin. Tehoakun paksuuden takia se estää normaalin kuvauksen. Kuvausmode ei pysy päällä, koska sen päällekytkevä kytkin ei saa kunnolla kosketusta takakuoren slidestä.

  Tietääkseni tämä akku on kuitenkin virallisesti N70-malliin yhteensopiva, niin olettaisin, että kuvauksenkin pitäisi sujua.

  Siis onko tätä tehoakku- ja kamerayhdistelmää mahdollista edes saada toimimaan kunnolla, vaikka taas menisin kaupasta hakemaan uuden ylihinnoitellun takakuoren? Mielellään en siitä enää uudestaan maksaisi 15 euroa, jos sekin taas kuluu käyttökelvottomaksi muutamassa kuukaudessa.
   
 2. jaska915

  jaska915 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/3/04
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  143
  Puhelinmalli:
  Z5C
  Eikait virallisesti yhteensopiva ole kuin se BL-5C? Kuinka liian paksu akku voisi edes olla "virallisesti yhteensopiva" kun se ei suosiolla sinne luuriin mahdu?
   
 3. GregorSamsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tätä asiaa juuri kysyinkin, koska ainakin akku on digitarvike.fi -liikkeen sivujen mukaan N70-yhteensopiva (liikkeen josta akun ostin). Ja sitähän se ei kyllä tunnu olevan, ellei akun tai takakuoren viilaamista pidetä jonain normaalitoimenpiteenä.

  Mutta foorumia hieman lisää selanneena löysin ketjun, jossa oli samasta asiasta keskustelua: http://www.matkapuhelininfo.com/for...9&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
   
 4. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  akku

  vain BL-5C akku on ilmoitettu yhteensopivaksi N70 kanssa, valmistajan ilmoittama. digitarvikkeella väärää infoa.
   
 5. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  Re: akku

  näin on.

  mutta ei muutakuin viila kauniiseen käteen ja siitä 6c akusta reunoista palaset pois ja revi se tarrapäällyste samalla. sujahtaa kuin vanhaan ihmiseen sen jälkeen.. ;)
   

Jaa tämä viestiketju