N70 asetusongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Petsa70, 8/4/06.

 1. Petsa70

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  lmeisesti mulla on joku mielenhäiriö kun en millään keksi mistä saan disabloitua N70:ssä puhelimen näytölle tulevan tekstiviesti-ilmoituksen saapuneesta sähköpostista. Varmaan naurettavan yksinkertainen juttu mutta jos joku viitsisi sen tänne laittaa niin olisin enenmmän kuin tyytyväinen.

  T: Pete
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tulevista emailesta tulevat tekstiviesti-ilmoituset ovat email palveluntarjoajan asetuksista velittavia. Jos nyt tuota tarkoitit.
  Jos tarkoitit että luurisi hakee postia säännöllisesti ja ilmoittaa siitä, niin poista automaattinen haku. jos tarkoitat että olet hakunut uudet postit mutta et lukenut, niin merkkaa luetuksi. Jos tarkoitat jotain muuta, niin n70sta on lukuisia vanhoja ketjuja, ja on suositeltavaa että jatketaan aihetta käsittelvissä ketjuissa, ja uutta ketjua aloittaessa pistetään oleelliset asiat otsikoon.
   
 3. Petsa70

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  [/quote]Tulevista emailesta tulevat tekstiviesti-ilmoituset ovat email palveluntarjoajan asetuksista velittavia. Jos nyt tuota tarkoitit.
  Jos tarkoitit että luurisi hakee postia säännöllisesti ja ilmoittaa siitä, niin poista automaattinen haku. jos tarkoitat että olet hakunut uudet postit mutta et lukenut, niin merkkaa luetuksi. Jos tarkoitat jotain muuta, niin n70sta on lukuisia vanhoja ketjuja, ja on suositeltavaa että jatketaan aihetta käsittelvissä ketjuissa, ja uutta ketjua aloittaessa pistetään oleelliset asiat otsikoon.[/quote]


  Enpä keksinyt mistä se "palveluntarjoajan asetus"puhelimesta valitaan kun kyseessä on normaali sähköposti eikä mikään juosten kustu mobiilimeili. Automaattinen haku on ollut pois päältä koko ajan. Vaikka en käykkään postilaatikossa niin aina kun tulee mailia niin siitä tulee ilmoitus tyyliin "yksi uusi sähköpostiviesti".

  Haulla ei ainakaan järkevässä ajassa löytynyt kyseiseen juttuun ratkaisua.

  Ainakin yleensä keskusteluforumeissa on vallalla "kirjoittamaton sääntö" että pyritään pitämään otsikot lyhyenä eikä tyyliin että itse kysymys on vain viittaus subjektiin.
   
 4. Lumipallo

  Lumipallo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  16/4/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei P10 kotona + Huawei Y6 Pro töissä
  Viestit - valinnat - asetukset - muut - ilm. uudesta postista
   
 5. Petsa70

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0

  Kiitos, siellähän se.
   
 6. slaaksoh

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/02
  Viestit:
  122
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 ja Galaxy S2 plus
  Jos et lue sähköposteja jää, @ merkki puhelimen näytölle. @ merkin saa pois ,kun menee sähköpostiin ja merkitse kaikki viestit luetuksi.
   

Jaa tämä viestiketju