N6510, "GPRS ei käytettävissä"

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jake, 7/5/03.

 1. Jake Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto G 2015 (3rd gen)
  Mikähän on vikana kun luuri on alkanut välillä ilmoitella GPRS-yhteyttä avatessa, että "GPRS ei käytettävissä"? Käytän gprs:ää pääasiassa nettisurffailuun tietokoneella puhelimen toimiessa modeemina. Mutta samainen virhe tulee myös kun yrittää päästä wappiin. Eilen illalla ei toiminut kirveelläkään, nyt taas päivällä toimii normaalisti. Onkohan tuo operaattorista vai kännystä kiinni? Ensin tuli mieleen että kännystä, koska puhelin ei edes yritä ottaa yhteyttä ainakaan niin, että se käyttäjälle näkyisi. Yritin buutata puhelimen n kertaa eikä auttanut.

  Liittymänä on RL ja puhelimen gprs-asetukset ovat olleet samat koko ajan. Eikä eilen ollut ensimmäinen kerta kun näin tapahtui, tosin oireilu on alkanut vasta hiljattain.
   
 2. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Jos asetukset kerran pysyy samoina, kuulostais tuo siltä että vika on operaattorin päässä. Tulevatko ongelmat aina samassa paikassa (esim. kotona, töissä)? Tällöin voisi ongelma olla esim. läheisessä tukiasemassa. Kannattaa soittaa RL:n tekniseen tukeen 0800 465050, sieltä ne pystyy katsomaan esim. sen läheisen tukiaseman tilanteen (ja mahdollisesti resetoimaan sen?).
  Mullakin oli joskus kotona ollessa sama tilanne, joka muistaakseni poistui itsekseen.
   
 3. Jake Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto G 2015 (3rd gen)
  Itse asiassa on tullut sekä kotona että töissä (jotka kuitenkin ovat n. kilometrin etäisyydellä toisistaan). Nyt kuitenkin taas toimii normaalisti joten saattaa hyvinkin olla joku tukiaseman väliaikainen ongelma.
   

Jaa tämä viestiketju