N5300, Sovellukset (.JAR) ja "Sovellusvirhe"

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Furry, 25/12/07.

 1. Furry

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Miksi lähes jokaisessa pelissä, javapelissä, tulee "sovellusvirhe" tai ne pysähtyvät loputtomiksi ajoiksi välillä, jos nyt sattuvat toimimaan? Olen aina ollut sitä mieltä, että älä suosi suomalaista jos on nokia, mutta eipä viitsi alkaa valittaakaan vanhemmille kerta nyt uuden puhelimen sai. S40 tässä näyttäis olevan alla, joten pitäs toimia nuo .jarit ihan, mutta näyttää heittävän sovellusvirhettä.
  Kokeilin myös vampentin vnes-jar tiedostoa, niin heittää "Virheellinen sovellus, poistetaanko?"...
  Auttakaa nyt ja vakuuttakaa ettei nokia olekaan niin surkea. :S Onhan toi kokomusta 5300 ihan coolin näköinen, mutta sen käyttäminen silkkaa naulalautaa. 3rd ohjelmat kun ovat minusta kaikkein parasta puhelimissa. Njoo, eli takaisin ongelmaan --> Onko keinoa parantaa "sovellusvirhe", mistä johtuu, onko toivotonta?

  - Furry
   
 2. Furry

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Javasovellukset...

  Hm, eikö kukaan osaisi auttaa? Voikohan tuota javaa päivittää tai sorkkia mitenkään, näyttäisi muutamia tiettyjä kansioita ja luokkia puuttuvan, joita noissa sovelluksissa tarvitaan. Mm. MIDI:en kanssa on aina ongelmia, sovellusvirhettä heittää. 3D-kansioita joitakin puuttuu ja tämmöistä. Eikö ole mahdollista päivittää javaplatformia tms.?

  - Furry
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  no huolto osaa ainakin auttaa.. jossei tehdä tuolle mitään niin vaihtaa laite uuteen
   

Jaa tämä viestiketju