N-Gagesta kysyttävää

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JwwL, 25/6/04.

 1. JwwL

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kertokaas viisaammat: Saakos tohon n-kakeen vaihettua muuta kuin taustakuvaa? eli jotain saman tapaista kuin 6600:n teemat? entä näytönsäästäjä? ois kiva jos ton kellon sais näytönsäästäjään vähä isommalla niin ei tarttis parin sentin päästä kattoo ennen ku näkee. Mistä löytää zeldan, se ois tosi jees. Toi SmartMovie on kyl hyvä mut oisko missään ilmasta (tai jotain) ku toi näyttää toimivan vaan tunnin. Laittakaa viel jotain hyviä ohjelmia ja niihin linkkäjä ei tarvii ollaa mitään tarpeellista mut jotain kivaa kuitenkin. Valmiina on FExplorer, goboy, triz ja SmartMovie.
   
 2. Saukki Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2966
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin tietyillä ohjelmilla saa väriteemoja muutettua ja näytönsäästäjä ohjelmiakin löytyy kyseiseen puhelimeen, ei nyt vaan heti tule mieleen.
   
 3. zSx

  zSx Tavallinen pulliainen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  3299
  Tykkäykset:
  1579
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Voin lämpimästi suositella mainitsemiesi ohjelmien ohella seuraavia ohjelmia:

  ILMAISIA:
  Agile Messenger
  AutoKeyLock
  SMS Timer
  SMS Assistant

  MAKSULLISIA:
  SmartAnswer (aivan huippu!)
  TomTom Citymaps
  Quickword

  TomTom Citymaps on maksullinen mutta siihen saa todella hyviä karttoja, mm. Lontoon ja Helsingin kartat, jotka olen hankkinut tulevaisuutta ajatellen. SmartAnswer taas korvaa melkein täysin vastaajan, paitsi ettei se toimi kun puhelin on pois päältä. Muiden ohjelmien nimet nyt on aika self-explanatory (=nimi selittää sen merkityksen).

  Kaikki ohjelmat toimivat S60-puhelimissa. Agile Messenger vaatii GPRS-yhteyden, mutta käytä hakua kun haluat saada lisätietoja sen asetuksista.
   

Jaa tämä viestiketju