N-Gagen viestit MMC:lle??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JuhaN, 17/5/04.

 1. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Vaihdoin N3650:n N-gageen ja huomasin kauhukseni, että mahdollisuus viestien säilyttämiseen muistikortilla on poistunut. Saako tuota muutettua mitenkään??

  =)j
   
 2. alkkarit

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/02
  Viestit:
  166
  Tykkäykset:
  0
  Luulenpa että ei taida saada.
   
 3. Jombe Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  2877
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  3210
  3 MB:tä ei riitä viesteille?? :0
   
 4. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Series60 kun ei erottele tekstiviestejä sähköpostista... Ei tuo nyt ihan kynnyskysymys ole, mutta pakottaa poistamaan liitteelliset sähköpostit inboxista liitteen tallentamisen jälkeen.

  =)j
   
 5. Dthamilaye Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/3/03
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu, ei. Eli N-gagessa se inbox->MMC on poistettu optio. Tämä siksi, että käyttäjän vaihdettua peliMMC:n sisään, ei tulisi mitään ongelmia jos käyttäjä vaikka päättäisi mennä hakemaan sähköpostinsa.

  Itseasiassa, olisi aikas inhottavaa, jos vaikka vain tulisi tekstiviesti ja MMC:nä olisi Read-Only peliMMC.

  Tosin, olisihan tähän voinut kikkailla jotain systeemiä, että se puhelin itse haistelisi onko Read-only MMC vai ei, ja sitten vaihtelisi inboksia puhelimen ja MMC:n välillä. Tämä taas johtaisi siihen että käyttäjällä olisi kaksi inboksia, joissa molemmissa olisi eri viestit. En usko että S60 kykenee käyttämään yhtäaikaa SEKÄ phone memoryä ETTÄ MMC:tä inboksina... vaikka olisi kyllä hyvä systeemi.

  Oli varmasti kuitenkin helpompaa yksinkertaisesti disabloida se MMC-inboksi. Ja minä en valita. Ennemmin tämä kuin epämääräinen proprietary-inboksi, joka ehkä toimii...
   
 6. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Enpä tosiaan uskonutkaan että nokia moista mahdollisuutta olisi tarjonnut...

  Olettaisin kuitenkin että tuo Viestit-sovellus on sama kun 3650/3660:ssa, joissa muutos on mahdollinen. Näinollen puhelin etsii oletusarvoisesti viestejä sisäisestä muistista ellei "rekisteriin" ole muuta tietoa muutettu. N-Gagesta on poistettu tämä vaihtamismahdollisuus viestiasetuksista, mutta siirtämällä viestit kortille ja muuttamalla jostain tiedostosta viestikansion paikka homma toimii tässäkin...

  Tämä kaikki oli siis pelkkää mielikuvitukseni tuotetta, mutta toivoisin että Series60 sielunelämästä paremmin tietävät vahvistaisivat tai kumoaisivat teoriani.

  Uskoisin että tulevaisuudessakin kakessani viihtyy yli 90% ajasta muistikortti pelin sijaan, joten edellämainitut ongelmat eivät kuullosta kovinkaan vakavilta...

  =)j
   

Jaa tämä viestiketju