N-Gagen viestikansio muistikortille

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JuhaN, 17/2/05.

 1. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Onkohan täällä muita, jotka käytttävät N-Gagea tehokkaana Series 60 -älypuhelimena eivätkä omista ensimmäistäkään N-Gage-peliä?!

  Verrattuna muihin nykyisiin Series 60 -puhelimiin, N-Gagessa on vain pari käyttöä rajoittavaa tekijää. Näistä yksi viestikansion muistikortille siirtämisen puute. Tämä on ymmärrettävää, koska kysymyksessä on valmistajan mielestä ensisijaisesti pelikone jossa käytetään alkuperäisiä kirjoituskelvottomia pelikortteja...

  Kroatialaisella (tai ainakin näin luulisin) Symbian-Freak-sivustolla on softanpätkä ja ohjeet, joilla N-Gagelle saa määriteltyä viestikansioksi muistikortin: http://www.symbian-freak.com/quides/smsmmc.htm

  Softa ei siirrä viestejä, vaan se on jätetty käyttäjän huoleksi!! En onnistunut siirtämään viestikansiota ehjänä kortille. Viestikansiossani ei kuitenkaan ollut mitään tärkeää vaan kaikki mailini ovat tallessa IMAP-palvelimella. Tämä kannattaa kuitenkin huomioida ennen kuin alkaa puuhastelemaan tämän softan kanssa!!

  Kun ajoin pelkän patcin ja latasin mailini uudelleen palvelimelta, kaikki lähti toimimaan mallikkaasti.

  Näin ratkesi siis se ensimmäinen ongelma. Toinen rasittava asia N-Gagessa on kun yhtä aikaa musiikkisoittimen kanssa ei voi käyttää muistikortilla olevia softia... Onko tähän olemassa ratkaisua??

  =)juha
   
 2. Cloud 9

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/04
  Viestit:
  268
  Tykkäykset:
  0
  En ole ostanut yhtäkään peliä, mutta kyllä tota cmr2005 tulee hakattua, huippupeli.

  No kuitenkin, se ettei muistikortilla olevia softia voi käyttää johtuu varmastikin siitä että jos mp3:sia puskee esim. 320KBps kortilta niin ei sen koneen teho yksinkertaisesti riitä käyttämään niitä softia, näin minä asian näkisin.

  Ja toi viestihomma on kyllä typerä, mulla on koneessa 4.03 softaversion, ilmeisesti uusin? Siinäkään ei vielä toimi tuo muistikortin käyttäminen viestien tallennuspaikkana. Ja sama homma kaverin 6260, viestejä ei saa muistikortille, vaikka onkin aika "bisnes-puhelin", korjaantuuko sitten ohjelmistopäivityksellä.

  E: Joo tuolla sivulla lukeekin jo toi 6260 homma
   

Jaa tämä viestiketju