N-Gagea ei voitu korjata?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JuhoLei, 3/8/06.

 1. JuhoLei

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/06
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Ostinpa tuossa kesän alussa serkultani N-Gagen. Puhelin toimi hyvin jonkun aikaa, mutta sitten alkoi tulla kaiken maailman erroreita, joiden jälkeen puhelimella ei voinut tehdä käytännössä mitään. Päätinpä sitten palauttaa valikosta alkuperäiset asetukset, josko se korjaisi ongelmat. Vielä mitä, sen aikana tuli jälleen joku virhe. Tämän jälkeen puhelin ei enää käynnistynyt, vaan jäi looppaamaan siihen ruutuun, jossa lukee Nokia. Hirveällä rämpläämisellä puhelin saattoi käynnistyä, mutta minuutin sisällä tuli taas joku error. Vein puhelimen paikalliseen huoltoliikkeeseen, jonka korjaaja vahvisti oman hypoteesini, eli että N-Kaakin ohjelmisto on sekaisin. Sieltä se sitten lähti Tampereelle huoltoon, jossa ohjelmisto oli määrä asentaa uudelleen. Kului pari viikkoa. Tänään liikkeestä joka kännykän huoltoon lähetti, tuli tekstiviesti että puhelin on saapunut, mutta sitä ei ole saatu kuntoon.

  Tästä tuli hieman WTF?!!-olo. Puhelin oli toiminut täysin hyvin serkullani, ja niin se teki aluksi minullakin. Onko puhelin sitten voinut lahota käsiin näin äkkiä. sillä se on vasta pari vuotta vanha? Vai onko huollossa ollut vain mistään mitään tietämätön kesäharjoittelija, joka ei ole osannut asentaa softaa uudelleen? En ole vielä hakenut kännyä liikkeestä, joten silloin saattaa selvitä jotain uutta, mutta miltä tämä kuulostaa? Onko jossain hoidettu asiat juosten kusten, vai onko kaakki vain jo hajonnut?
   
 2. asn

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Minun n-kake QD teki täysin samat. Eka herjas erroria vaikka mistä ja sen jälkeen ei suostunut edes käynnistymään.
  Huoltoon en tuota luuria ole vieläkään vaivautunut viemään.

  kuva ^^

  Mutta epäilisin että kyseessä on rautavikaa, jos kerta softaaminen ei onnistu. Takuuseenhan sen kyllä pitäisi mennä.
   
 3. Hakki

  Hakki Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  22   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3029
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  S8
  Itselläni meni N70 varmuuskopin palautuksessa totaalisen jumiin eikä huoltosoftakaan tunnistanut puhelinta. Ensin buuttaili muutaman kerran ja sitten näyttöön teksi, puhelimen kytkentä epäonnistui, ota yhteys jälleenmyyjään.
   
 4. Duunari

  Duunari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/03
  Viestit:
  871
  Tykkäykset:
  31
  6610 ilmoitti vaan "Contact Service". Huollossa levittelivät vaan käsiään.
  Laitteella takuu juuri ummessa joten roskiin menee.

  Vinkki: Otsikoksi Nokiaa ei voitu korjata.
  Luulen että tämä aihe venyy aika pitkäksi
   
 5. jeezus

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/03
  Viestit:
  246
  Tykkäykset:
  0
  Luulisi, että laitteen oletettu elinikä on hieman takuuta pitempi,
  joten käytännössä Nokian pitäisi luuri huoltaa ilman kuluja.
   
 6. fleetwood Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/4/04
  Viestit:
  192
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3
  Suomalaiset ovat näissä takuujutuissa vähän turhan herkkäuskoisia. Läheskään aina ei pidä ajatella noin tai uskoa myyjää joka sanoo "voi voi, ei voi mitään koska takuu on jo ummessa". Kuluttajansuojalaki on kuluttajalle ihan hieno juttu ja siihen kannattaa tutustua. Viitseliäisyyttä se tosin vähän vaatii.
   
 7. samumanu Vieras

  0   0   0

  Varmaan on n-gage tullu tiensä päähän tai sit korjaus vaan tosi kallista eli varmaan rautavikaa, kyl ton päivityksen kai osaa pikkutytötkin jos opettaa eli on kuulemma helppoa. Huonoa tuuria..

  Huoltoliikkeethän ei saa korjauksista rahhoo nokialta jos ei oo takuu voimassa eli ne ei sitä vanhempia lähe ilmaiseksi korjaamaan, en oo ainakaan kuulluu liikkeestä jonka bisnesideoihin kuuluu talkootyö. Eli jos vedotaa kuluttjanasuojalakiin niin kyl se "lupa korjaukseen" on saatava jostain muualta kuin huoltoliikkeeltä jolla ei oo valtuuksia asiaa päättää. Ja kuluttajaneuvojat on neuvojia, niiden sana ei ole laki. Itekin työssäni muutaman kerran oon kuluttajahäiriköiden puheluihin/vaatimuksiin vastannut ja kertaakaan en ole antanut periksi ja siihen on homma jäänyt. En ole täysin tällä alalla mutta mullakaan ei oo tapana talkootöitä tehdä kuin tuttava-/perhepiirissä.

  Eli kyl kannattaa oikeuksiaan vaatia mutta huoltoliikettä ei voi kukaan pakottaa ilmaista työtä tekemään. Vaatii yhteydenottoja nokialle/kuluttajaneuvojalle ja sieltä kautta kai homma selviää..
   
 8. JuhoLei

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/06
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Äskein hain puhelimen pois liikkeestä. Softa oli päivitetty, mutta mitään ei ollut tapahtunut, joten kyseessä oli siis rautavika. Korjauskuluiksi arvioitiin n. 110€. Joten enpä sitten ole korjuuttamassa. Minun S60-leikkimiseni loppui sitten näin äkkiä :(

  Tästä koko hulabaloosta minua veloitettiin 10 eurolla.
   

Jaa tämä viestiketju