N-Gage QD - Suriseva/särisevä/pörisevä ääni pelatessa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jusar, 8/12/05.

 1. Jusar

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys.

  Koitin tuossa haulla katsella, josko kenelläkään olisi ollut vastaavaa "featurea" N-Gage QD:ssä. Mitään ei löytynyt, joten päätin rekisteröityä ja kysäistä. En siis tiedä onko tämä normaalia, mutta varsin kummalliselta se vaikuttaa:

  Eli, ostin tässä ihan vähän aikaa sitten uuden N-Gage QD:n ja ihan tyytyväinen olen ollut. Mutta; onko normaalia, että QD:n kaiutin/äänipiiri pitää melkoista surinaa/särinää/pörinää/mitälie kun pelit pyörivät. Tämän huomaa varsinkin, kun laittaa laitteen mukana tulleet kehnot kuulokkeet kiinni. Surinan kyllä erottaa vähän liiankin hyvin peliäänien seasta, häiritsevästi. Vaikka laittaisi peleistä äänet kokonaan pois, niin surina kuuluu silti. Jonkinlaista häiriöääntäkö, vaiko ihan vain äärettömän kehnon äänikortin/kaiuttimen yhdistelmästä johtuva juttu?

  Myös esim. C2Doom tekee mukavat äänisekoilut (KRZLLHHZLLTTIIDYY!!, jne), kun klikkaa valikosta "Read info" tms. Hyvä ettei korvat halkea. Ääntähän tuosta laitteesta lähtee, vähän liiaksikin kun C2DOOM minimi-volumella on jo aika kovalla.

  Onko tämä siis normaalia? Vai pitäisikö huoltoon viedä?
   
 2. Jusar

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hmh, ilmeisesti olen yksin ongelmani kanssa.

  Asensin tässä SmartMovien trial version testiksi. Kun laittaa videon pyörimään ja laittaa volumen minimille (ei ääntä videosta ollenkaan) tulee kaiuttimista/kuulokkeista silti tuota omituista surinaääntä. Kaikkien videoiden kanssa, convertoitu SmartMovien omalla ohjelmalla. Josko kukaan toinen QD:n omistaja osaisi sanoa, että onko törmännyt samaan? Myös C2Doomissa sama, kun pelaa sitä äänet minimissä.

  Kummastuttaa myös tuo volumen määrä, kun jossain arvostelussa luki ettei pelejä kuule kunnolla vaikka volumen pistää täysille. Minusta taas monet pelit ovat minimilläkin aika huutavia.

  Akun kulutus pelaamisessa on myös ikävä, mutta varmasti kuluu akkua hukkaan kun pelit huutavat noin lujalla. :)
   
 3. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Mulla taas suhisee kun jossain on volumet minimissä, inhottavaa kyllä. Monissa peleissä myös volume on pienimmilläänkin törkeän luja :/
   
 4. juzi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/03
  Viestit:
  1251
  Tykkäykset:
  180
  Joissakin java-peleissä äänenvoimakkuuteen näytti vaikuttavan myös "profiilissa" oleva soittoäänen voimakkuus. Eli soittoäänen voimakkuutta vaan pienemmälle (ei auttane s60-ohjelmissa).
   
 5. antero

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/04
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Vika voi olla peleissä.
  Joissain n-gage -peleissä ininä loppuu kun laittaa äänet nolliin pelin asetuksista, toisissa ei.
   

Jaa tämä viestiketju