N-Gage Platform

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Kotisilakka, 18/9/07.

 1. Kotisilakka Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  N-Gage tekee paluun

  N-Gage tekee paluunNokian N-Gage tekee paluun, mutta tällä kertaa kyseessä ei ole erillinen pelikäyttöön suunniteltu matkapuhelin, vaan N-Gage tarkoittaa uuden tulemisensa myötä uuden sukupolven multimedialaitteiden pelialustaa.

  Uutta pelialustaa tukevat ainakin Digital Chocolate, I-play, Electronic Arts ja Gameloft. Nokia ei ole kuitenkaan virallisesti vahvistanut mitä olemassa olevia laitteita N-Gage Platform tarkoittaa. Nykyisten arvioiden mukaan N-Gage Platform -leiman voisivat saada 3D-piirillä ja riittävän tehokkaalla suorittimella varustetut Nseries-sarjan matkapuhelimet, joihin kuuluvat tällä hetkellä Nokian N93-, N93i- ja N95-matkapuhelimet.

  Nokian omien sanojen mukaan N-Gage Platform pitää sisällään S60 3rd Edition -laitteita, joilla voi etsiä, ostaa, ladata ja pelata pelejä. Vanha tuttu N-Gage Arena tulee jatkamaan toimintaansa myös uusien laitteiden peliyhteisönä. Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä voiko N-Gage Platform -leiman saada myös muiden matkapuhelinvalmistajien puhelimet, jotka täyttävät Nokian asettamat ehdot.

  N-Gage Platform on tarkoitus julkaista virallisesti myöhemmin tämän vuoden aikana, jolloin toivottavasti selviää myös tarkemmat tiedot alustasta ja sitä tukevista laitteista.

  Vaikka matkapuhelimia myydään monta kertaa enemmän kuin pelikonsoleita, ei pelaaminen puhelimella ole saavuttanut toivottua jalansijaa markkinoilla. Monet matkapuhelimien pelit ovat varsin yksinkertaisia ja ne ovat tarkoitettu lähinnä hetken viihteeksi, joten pelaamisesta enemmän kiinnostuneet tahot ovat yleensä ohittaneet matkapuhelimet pelialustana kokonaan. Pelaajien käännyttäminen matkapuhelinten suuntaan on kuitenkin haastavaa, sillä esim. Sonyn PSP ja Nintendon DS tarjoavat huomattavasti paremman pelielämyksen, kuin nykyiset matkapuhelimet.

  Lähteet:
  Tietokone
  vnunet.com

  http://www.youtube.com/watch?v=eV9YrKrr-P4&NR=1 n-gage platform on N81 ?
   
 2. paarma Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/07
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy A3 (2017)
  En tiedä koska tuo uutinen on julkaistu, mutta sisältää hiukan vanhaa tietoa. Tällä hetkellä tiedossa olevia n-gage puhelimia ovat N95, N95 8GB, N93, N93i, N81, N81 8GB ja N73. www.n-gage.com sivulta voi pällistellä lisää.
   
 3. coffee

  coffee

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/07
  Viestit:
  498
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy toivoa että monipelit toimivat moitteettomasti. Yhteisöllisyys tuo älyttömästi lisäarvoa n-gagelle. Tämä palvelu on Nokian seuraava iso hitti jos vaan toimii kunnolla ja jos pelit ovat edes lähelle PSP:n tasoisia.
   
 4. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  Onkos vanha alkuperäinen N-Gage enää "n-gage-puhelin" ollenkaan sitten?
   
 5. Kotisilakka Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Siis onko tulossa uutta n-gagea vai softaa uusimpiin n-kännyköihin
   
 6. coffee

  coffee

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/07
  Viestit:
  498
  Tykkäykset:
  0
  Ei tule uutta n-gage puhelinta. Uusi sovellus toimii N73, N81, N93, N93i ja N95 malleissa.

  Tässä on aika havannoiva video:

  http://www.youtube.com/watch?v=ieuq1s6sWdo
   

Jaa tämä viestiketju