N-Gage: Nauhoitus bugittaa ja Opera ei toimi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja _Meitsi_, 13/2/05.

 1. _Meitsi_

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ngagen kanssa seuraavanlaisia ongelmia:

  1:Kun nauhoittaa radiosta / äänikaapelilta niin nauhoitus alkaa ja katkeaa heti / muutaman sekunnin kuluessa. Ei kysy nauhoitteelle nimeä ja tunkee sen vain muistikortille muistaakseni REC0001, REC0002 yms. nimisenä. Kävi huollossa varmaan 5 kertaa, softa päivitettiin, ja viimeisellä kerralla muistikortti meni mukaan huoltoon. Vikana oli "Muistikortti viallinen, ei alkuperäinen". Korttina on San Disc 64mb MMC. Nokian ohjeissa ei sanottu mitään että kortin pitäisi olla Nokian oma. Pahaksi onneksi kadotin puhelimen mukana tulleen snoukkapeli-kortin jolla olisi voinut testata (se oli nokian oma). Onko tuohon mitään apukeinoa miten saisi nauhoituksen pelaamaan? Softa on 4.30

  2:Operalla ei pääse millekään sivulle. Liittymänä Elisa ja tilasin asetukset. Laitoin asetukset käyttöön operan asetuksista ja kokeilin googlea ja erästä toista sivua. Sanoo vain "connectiong to server..." tms. eikä tee avaa sivua. Aivan kuin gprs ei toimisi. Kokeilin puhelimen omalla selaimella ja sivut aukesivat niillä asetuksilla hyvin. Kokeilin tehdä "tyhjät" asetukset, eikä toiminut. Muistaakseni agile messengerin sain joskus toimimaan tyhjillä asetuksillam mutta operaan ei auttanut.
   
 2. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5650
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Tuo nauhoitus bugi on tuttu mullekkin. Todella ärsyttävää, kun ei saa jotain biisiä äänitettyä loppuun!
  Bugiin ei ilmeisesti ole mitään mikä poistaisi sen kokonaan, mutta aikoinaan huomasin muistikortilla piti olla muistaakseni puolet tyhjää ja sillon bugia ei esiintynyt.
   
 3. _Meitsi_

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Sain operan toimimaan.
   

Jaa tämä viestiketju