N-Gage kuumenee ladattaessa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja -Tk-, 29/1/07.

 1. -Tk-

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/1/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Huomasin, että tuo puhelin on alkanut kuumentua polttavan kuumaksi ladatessa, enkä ole uskaltanut ladata akkua täyteenasti. Aiemmin en ole huomannut että se niin kuumenisi. Akun kesto ei ole oleellisesti muuttunut ja akku on alkuperäinen. N-Gage on se vanhempi versio.

  Onkohan tuo miten vakavaa ja onko tällaista ilmennyt muilla ? Akku on sormiapolttavan kuuma ennenkuin lataus ehtii päättyä ja se ei varmasti kovin turvallista ole Li-ion akun kohdalla ?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9561
  Tykkäykset:
  347
  Helpointa lienee ostaa uusi akku tai kokeilla toisella vastaavalla ja katsoa pysyvätkö lämpötilat kurissa. Mikäli eivät on latausjärjestelmään tullut vika ja suosittelen luurin huollattamista tai eläkkeelle päästämistä.
   
 3. Plau Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/06
  Viestit:
  522
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Lumia 920
  Itsellä on tainnut olla samaa "vikaa" sillon tällön,en ole niin tarkaillut, kun on n-gage kakkospuhelimena ja nykyään aika harvoin käytän sitä...Mutta tuskin ei ole mikään kummempi juttu toi kuumeneminen.
   
 4. Myrzan

  Myrzan

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/4/04
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Itelläni kuumeni 3660:n akku ladatessa siinä määrin, että sormia poltti. Rupesin sitten lataamaan sitä 2 erässä kun rupesi epäilyttämään, että mossahtaako se. Ostin uuden akun joka vain juuri havaittavasti lämpenee.

  "Do not use if pack gets hot during charge."
  http://batteryuniversity.com/partone-21.htm
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jos ei akuissa ole ulkosia vaurioita, sielä on oltava jotain muuta häikkää. Lataa väärin tms... Kokeilkaas toisella akulla... Jos akussa on vika, sit ei kannata käyttää jos liikaa kuumenee... Ei järkeä. Jos joku haluaa katsoa akkua tarkemmin, siitä vaan itse avaamaan. Täältä käsin ei muuta voi auttaa, akkua ei kukaan ala korjaamaan. Syyt tulikin tässä läpi käytyä.
   

Jaa tämä viestiketju