N-gage kuulokeongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja MiniKani, 3/11/05.

 1. MiniKani

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/3/04
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Eli ongelmana on, musiikki kuuluu vain oikeanpuoleisesta kuulokkeesta kun pistoke on normaalisti paikoillaan, nitkuttelu ei auta.
  Kun laittaa pistokkeen puoliväliin, niin molemmista kuuluu VAIN oikean puolen kuulokkeen musiikki, eli tavallaan Mono-ääni.

  Olen vaihtanut toisesta n-gagesta koko sen mustan muovialustan, mukaanlukien toiset pistokkeet yms.

  Eli voikohan asia korjaantua boottauksella, sillä kynällä painettavalla napilla mikä on puhelimen takana? Mitä kaikkea puhelimeen tapahtu tällöin, poistaako se tiedostoja vai palauttaako vain normiasetukset?

  Entäs formatointi, vai onko sama asia kuin boottaus? =/
   
 2. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Veikkaisin ettei buuttaus auta, kuuluuko puhelu molemmista napeista? Jos ei kuulu veikkaisin että liittimen nastat ovat vääntyneet puhelimen sisältä, tai koko liitinosa liikkunut. Mulla kävi näin mikrofoniliitännälle, puhelin tippui juuuri niinpäin että kolahti mikrofoniliitin edellä maahan. koko "pistorasia" liikahti senverran ja ettei foliota vasten olevat kontaktit enäää ottaneetkaan kiinni eikä mikki toiminut. Liitinrasiaa paikallaan pitävät muovinystyt oli poikki, joten pikaliimalla vain liitinrasia paikoilleen niin jopa homma pelaa taas.
   

Jaa tämä viestiketju