N-Gage ja PC-Suite/Oxygen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja J^x, 30/12/03.

 1. J^x

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  0
  Noniin. Päätin sitten tulla illan päätteeksi tänne itkemään kun en saa millään ohjelmalla muokattua puhelimen osoitekirjaa. Käytössä on Bluetooth joka toimii täysin moitteettomasti, siitä ei ole kiinni.

  Ensin yritin PC-Suitella synkronoida Outlookin kanssa. Yleensä tulee vaan ilmoitus että "Outlookia ei voinut avata". Yhden kerran (ei ekalla yrityksellä) jotenkin ihmeellisesti ilman mitään säätämistä suostui kalenterin synkronoimaan, mutta muuten vaan tulee virheilmoitusta sekä kalenterin että kontaktien synkronoinnissa. Muuten PC-Suite toimii ihan hyvin. Outlook on suomenkielinen. Ei luulisi kielestä ja tietokantojen poluista olevan kiinni kun kerran sen yhden kerran sain toimimaan.

  No, luovutin PC-Suiten kanssa ja siirryin Oxygen Phone Manageria testailemaan (OPM for Symbian 2.0.3). Käytössä oli/on ns. "kokeiluversio". Saan ladattua puhelinluettelon hienosti koneelle ja muokattua tietoja. Siniset kolmiot ilmestyy muokattujen kontaktien kohdalle mutta nappula, jolla tiedot saa siirrettyä takaisin puhelimeen ei "syty" missään vaiheessa. En saa siirrettyä tietoja puhelimeen. Exporttasin muokatut tiedot Outlookiin ja yritin taas Suitella synkronoida mutta kun ei niin ei. "Outlookia ei voinut avata". Ei toimi vaikka Outlookin avaa valmiiksi.

  Vieläkö on keinoja joilla saa osoitekirjaa muokattua tietokoneella? OPM:n virallista versiota en takuulla osta ennen kun on todettu toimivaksi. Mikä siinä Outlookissa hiertää?

  yst. terv. nimim. "Ostinko kalliin bluetooth-palikan turhaan?"
   

Jaa tämä viestiketju