1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

N-Gage ei käynnisty

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja ATomiH, 11/7/04.

  1. ATomiH

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    21
    Tykkäykset:
    1
    Kun puhelinta koittaa käynnistää ilmestyy Nokian logo ruutuun, logo hävii jonka jälkeen valo palaa hetken ja sammuu. Tämän jälkeen nokian logo tulee uudestaan ruutuun, ilman taustavaloa. Logo häviää ja ilmestyy tasaisin väliajoin... Mikä tähän voisi auttaa mahdollisesti?

    Koittanut eri sim-korttia, muistikorttia sekä ilman mitään kortteja. Laturin ollessa kiinni, usb-johdon ollessa kiinni, mikään ei vaikuta millään tapaa...
     
  2. Nemesis-88 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    5613
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Nokia Lumia 1020
    Varmaan softa vika eli taitaa mennä päivitykseen.
     
  3. DigitalX

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    Pystyykö softan päivittää jossei tuo käynnisty koko vehe?
     
  4. ATomiH

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    21
    Tykkäykset:
    1
    Lisäyksenä viel se et puhelin sekos siin vaihees ku koitin soittaa... Rupes piippaan korvaan, ja sit oli teksti jotain "mainapp closed." tai vastaavaa, sitä tuli pari kertaa ja sit puhelin sammus...
     
  5. ScorpioN^

    Liittynyt:
    26/10/03
    Viestit:
    283
    Tykkäykset:
    0
    en ole varma toimiiko kakessa, mutta ensimmäisenä koeta bootata masiina
    ilman muistikorttia.

    jos ei siltikään toimi niin teeppä seuraava (josta en ole varma toimineeko ngagessa)

    käynnistä puhelin seuraavat napit pohjassa: vihreä luuri, numero 3, sekä tähti nappula.

    Puhelimen pitäisi formatoida itsensä tehdasasetuksiin. Näin siis ainakin 6600:ssa. Muista sitten se, että pistä känny laturiin jos akkua ei ole, meinaan jos tuossa akku loppuu kesken kaiken niin sitten se ei ainakaan käynnisty :)

    Ja odottele ihan rauhassa jos tuo kikka toimii.

    T: Scorp
     
  6. Ankkafani

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    168
    Tykkäykset:
    0
    Huoltoon vaan, sama juttu oli aikoinaan omassa n-gagessa.

    Välillä oma puhelin edelleen yhtäkkiä käynnistyy uudelleen kuin tilttauksen johdosta, muilla samanlaisia "vikoja"?
     
  7. ATomiH

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    21
    Tykkäykset:
    1
    kuis kauan teil on ollu n-gage huollos? meinaa sanottiin et menee viikkoi, ku pitää lähettää Hollantiin asti puhelin... :/
     
  8. DigitalX

    Liittynyt:
    11/7/04
    Viestit:
    12
    Tykkäykset:
    0
    Minkäs sait vaihdossa?
     
  9. samson

    Liittynyt:
    7/7/04
    Viestit:
    25
    Tykkäykset:
    0
    Käynnistä puhelin ja pidä samanaikaisesti kynämerkkiä pohjassa...
     
  10. heska pavonen

    Liittynyt:
    30/1/03
    Viestit:
    68
    Tykkäykset:
    0
    37 päivää kesti huolto. Tampereella vaihtoivat flash-piirin + paljon muuta.
     
  11. sane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    17/5/03
    Viestit:
    1761
    Tykkäykset:
    13
    itellä sekos just samalla lailla 3650 ja samat oireet, eipä auttanu muu ku huoltokeikka (tosin en tosta formatoimis hommasta tiennykkään) joka kesti kokonaiset kaksi tuntii:p
     

Jaa tämä viestiketju