n-gage ei käynnisty

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tuomasky, 1/11/03.

 1. tuomasky

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  laitoin uudelle 128mb:n muistikortille paljon videoita, ohjelmia ja pelejä. Sitten jotain ohjelmaa käynnistäessä, kone ilmoitti, että viallinen muistikortti tai jotain siihen suuntaan. kyseessä taisi olla jokin javapeli. sitten kone sammui, eikä käynnisty enää uudestaan. Yrittäessä käynnistää, nokia logo ilmestyy, mutta särähtää ja katoaa. vaikka laitan laturin siihen kiinni mitään latausmerkintää ei ilmaannu. olen vaihtanut normi muistikortin paikalle - ei apua, yrittänyt ilman sim-korttia.. ei auta.

  kiva kun ei ole halloweenina mikään paikka auki, löytyykö täältä apua?

  tuomas
   
 2. kimmo4377 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/03
  Viestit:
  566
  Tykkäykset:
  9
  Puhelinmalli:
  Galaxy s6
  hei mulle kävi aivan sama juttu kun asentelin doomia kännykkääni.. ei oo muuta ratkasua ainakaan mulla, kun ettö.. huoltoon lähti.. nyt toimii, mutta markantalossa ainakin huoltokesti 2,5viikkoo :pPP ja lähtee kuulemma kaikki n-gaget ainakin toistaseks saksaan huoltoon .
   
 3. delphium

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/03
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  itse onnistuin saamaan Kaken täysin tilttiin, kun yritin siirtää Opera S60:n asennustiedostoa koneelta BT:llä Kakeen. Asennus alkoi, mutta kaatui kesken kaiken. Sen jälkeen en meinannut millään saada laitetta takaisin tolkkuihinsa, mutta lopulta useamman akun ja muistikortin poiston/laitteen buuttauksen jälkeen lopulta suostui käynnistymään.

  Toiminta tosin oli vähän heikkoa, kun lyhyenkin käyttämisen jälkeen rupesi heittelemään järjestelmävirheitä ja meni useaan otteeseen aivan tilttiin. Lopulta en enää keksinyt muuta ratkaisua, kuin resetti koodilla, joka oli muistaakseni *#7370#. Em. koodin löysin jostain muusta foorumin ketjusta. Tuo tekee laitteelle täyden resetin, jolloin kaikki itse tehdyt asetukset ja asennetut ohjelmat häviävät laitteesta. Sen jälkeen Kake on toiminut täysin moitteetta. No tuleepahan ainakin harkittua seuraavalla kerralla tarkemmin, ennen kuin asentelee softia luuriin.

  Mika
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kyllä Suomessa laitteen formatoinit onnisuu, eli ei tuon takia tarvitse kauemmaksi lähettää.
   
 5. nico...

  nico... Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  5795
  Tykkäykset:
  846
  Puhelinmalli:
  WP, iOS
  mun vanha 6800 lähti saksaan takuuvaihtoon..
   
 6. Jokkis

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/04
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  No joopa joo, juuri kun sain muistikortin toimimaan ( http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=29250 ) ja muutaman hassun ohjelman asennettua muistikortille niin puhelin "tilttaa" lopullisesti.

  Eli samat ongelmat mitä muut ovat kuvanneet: Nokia-logo ilmestyy näytölle vähäksi aikaa ja sitten sammuu. Ja tätä saa jatkaa maailman tappiin asti jos haluaa. Muistikortti on irti ja SIM-kortti on irti, eikä vieläkään lähde. Myöskään kynänapin pohjassa pitäminen ei auta asiaan.

  Tarkoittaako tämä että viikon käytössä ollut N-Gage on pakko lähettää huoltoon?

  --Jokkis
   
 7. WoX

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ihan sama juttu täälläkin. Puhelin vähän reilun viikon käytössä, ei lähtenyt enää käyntiin pikku asentelun jälkeen. Huoltoon vein, päivittivät softan uusimpaan.

  Eipä silti, puhelin kyllä mulla ennen tuota tilttausta jo muutaman kerran sotki muistikorttinsa niin, että sen joutui tyhjentämään että laite toimi normaalisti. Ja tekee sitä nyt myös softapäivityksen jälkeen.

  Pitkään pysyin Nokiasta erossa ja olisi ilmeisesti pitänyt pysyäkin.
   
 8. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  itellä kävi 3650 sama homma pari päivää sitte, soitin vaan puhelun ja alko herjaan järjestelmävirhettä. minäpä aattelin käynnistää laitteen uuelleen mut eipä lähteny päälle ei:( eli huoltoon vaan ja siellä se vietti kokonaiset neljä tuntia eli tältä osin voin nokian huoltoa kehua:D
   
 9. Jokkis

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/04
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  jep, eli huoltoon lähti tänään koska Porissa ei ollut missään liikkeessä mahdollista N-Gagea päivittää. Myös 3650 päivityksen ryssivät (tai kone ei suostunut päivittämään, vaan katkesi jossain pisteessä päivitys) ja sekin lähti samaan huoltopaikkaan. Jes!

  Noo, tuleepaha käytettyä huollossa!

  --Jokkis
   
 10. Vision

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Näyttää olevan vähän liian tekninen/pcmäinen tavallisille pulliaisille. Kun ko. ongelmissa joudutte viemään koneen huoltoon.....no onhan sitä toki hieman vaikeaa saada takas päälle jos ei saa sitä tietokoneeseen kiinni.
  Mullakin oli jotain itsestä aiheutettuja ongelmia kun asensin erilaisia ohjelmia joskus.
  Nyt kun on oppinut erillaisia juttuja puhelimesta ei ongelmia ole ollut.....
  En jaksa kertoa ongelmista sen enempää...hakekaa vaikka nimimerkilläni hausta tms.
  Käyttäkää tota hakua ennenkun alatte ihmetteleen ongelmianne.
   
 11. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  no eipä taija pahemmin olla vaihtoehtoja jos puhelin ei lähe päälle.......
   

Jaa tämä viestiketju