1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Näyttötestaajan tuomio: uudessa Galaxy Note7:ssä paras näyttö mitä älypuhelimissa on nähty

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7 sinisenä värivaihtoehtona.


  Samsungin viime viikolla julkistama Galaxy Note7 on ehtinyt jo DisplayMaten testeihin. Ja tulokset ovat sanalla sanoen hyviä, ja kokonaisuutena Note7:n näyttö onkin parhain ikinä älypuhelimessa tavattu, summaa DisplayMaten Raymond Soneira lopputuloksen.

  Galaxy Note7:ssä on 5,7 tuuman sivuille kaareutuva AMOLED-näyttö, jossa on 2560×1440 pikseliä. Tässä ei vielä ole juuri ihmeellistä. Mutta muissa teknisissä yksityiskohdissa Note7:n näytössä on paljon uutta.

  Note7:n näyttö tukee nyt elokuvatilassa myös laajaa DCI-P3 -väriavaruusmallia, joka on tuttu myös 4K-televisioista ja 26 prosenttia aiempaa vaihtoehtoa suurempi. Lisäksi Note7:ssä on HDR-videotila, joka mahdollistaa ensimmäisenä puhelimena mobiili-HDR-sisällön tuen. Note7:n näyttö myös yltää ennätykselliseen 1 0 48 nitin huippukirkkauteen.

  Muita Note7:n näytön uutuuksia ovat sinisen valon suodatus, Gorilla Glass 5 -lasi suojana sekä valoisuuden tunnistin myös puhelimen takana etupuolen lisäksi, mikä mahdollistaa puhelimen ymmärtävän paremmin käyttöympäristönsä valoisuuden.

  Lopputuloksena mittausten jälkeen Galaxy Note7:n näyttö saa kehuja kautta linjan. Tarkkuuden ja väritoiston lisäksi kiitellään erityisesti ennätysmäistä luettavuussa kirkaassa valossa, korkeaa kontrastia sekä alhaisinta näytön heijastuvuutta. Myös kirkkauden vaihtelu katselukulman perusteella on historian pienintä.

  DisplayMate ennustaakin älypuhelimissa jatkossa yhä vahvistuvaa AMOLED-näyttöjen voitonkulkua.

  Koko DisplayMaten erittäin kattava testiraportti Galaxy Note7:n näytöstä löytyy tästä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju