1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Näyttö vai puhelin rikki? C65

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja ilez, 13/9/05.

 1. ilez

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  9kk vanha puhelin, toiminut vähän oman mielensä mukaisesti kuten muutkin lajitoverinsa. Nyt sitten vihdoin tuli todellinen ongelma, kun kerrankin puhelin tippui hiljaa alle puolesta metristä olohuoneen pehmeällä matolle ----> sammui -----> Menee päälle, mutta tulee vain valkoinen tausta ja kolmesta ekasta näppäimen painalluksesta kuuluu näppäinääni, mutta ei useammasta.. Ainoa mitä voi tehdä, on akun ottaminen pois, ja sama jatkuu. Meneekö tuollainen itseaiheutettu edes huoltoon vai pitäisikö heittää koko paska vain pois? Muilla käynyt samanlaista c65:n kanssa? Muistaakseni aikaisemminkin oli yhden kerran tuo valkotausta hommam mutta se korjaantui kun akun otti pois ja laittoi takaisin..
   
 2. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Ei muuta kuin viet huoltoon ja sanot että puhelin on temppuillut jo jonkin aikaa.
   
 3. ilez

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Entä jos tollainen homma ei mene läpi? Ne eivät silloin tee mitään? Huolto maksaa? Vai miten? :/ On meinaan kulumisen jälkiä kyllä tuossa puhelimessa, että ekana minulle tulisi mieleen lattialle paiskaaminen..
   
 4. TVE

  Liittynyt:
  2/7/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Se on sitten tarkistusmaksu 10€.

  Oletko koittanut antaa olla virtojen päällä pidempään esim. 10min?
   
 5. ilez

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Äsken kokeilin 2h jälkeen ja aikaisemmin suunnilleen tollasen ajan jälkeen - no response. Lisää ehdotuksia Siemens-guruilta :)
   
 6. Mele

  Liittynyt:
  21/2/03
  Viestit:
  538
  Tykkäykset:
  11
  Eipä nuo yleensä järin tarkkoja olleet Siemensin huollossa, puhelimet käyneet siellä kaikki lukuunottamatta s25 ja nykyinen s55. valillä omaa huolimattomuutta ja välillä ei, mutta aina ovat ehjänä tulleet takaisin. :)
   
 7. ilez

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia. Huomenna lähtee sitten huoltoon tuo pahan onnen vehje :). Pitäisikö samantien mennä giganttiin vaihtamaan kolmanteen c65:een..
   
 8. samumanu Vieras

  Jos puhelin lähtee huoltoon takuuna ei tarkistusmaksua saa ottaa, näin ainakin nokian huolloissa.
   
 9. TVE

  Liittynyt:
  2/7/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Siemensillä takuumaksu veloitetaan, jos puhelimesta näkee ruuveja aukaisematta ettei vika kuulu takuun piiriin. Tosin tarkistusmaksu taitaa olla paljolti kiinni korjaajan mielialasta / huoltolähetteestä.
   

Jaa tämä viestiketju